3 casual τρόποι να φορέσεις την παντελόνα με τις παγέτες

Ποιος είπε ότι τα υπέρλαμπρα παντελόνια με γκλίτερ και παγιέτες δεν μπορούν να φορεθούν το πρωί;

Έφη Πάλλη |

Έξυπνοι τρόποι να φορέσετε τα βραδινά σας παντελόνια από το πρωί και να λάμψετε.

Παντελόνια, παντελόνες, ζιπ-κιλότ και κάθε είδους bottoms με γκλίτερ, παγιέτες και στρας μονοπωλούν τις τελευταίες σεζόν. Φυσικά, τις μέρες των γιορτών έχουν την τιμητική τους κι εμείς βέβαια στηρίζουμε την τάση και κάνουμε πάρτι πάνω από τις χρυσόσκονες. 

Μπορεί τα σχέδιά σας για το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν να ανατράπηκαν (όπως όλων μας άλλωστε) αλλά δεν θέλουμε να στενοχωριέστε. Αν μάλιστα νομίζετε ότι τα υπέρλαμπρα παντελόνια σας θα μπούν στο συρτάρι μέχρι του χρόνου τέτοια εποχή, σας έχουμε νέα! 

Δείτε παρακάτω τρεις προτάσεις μας και τους ιδανικούς συνδυασμούς για να φορέσετε τα γλιτεράτα παντελόνια σας από το πρωί, στην casual εκδοχή τους. 

1. Με oversized πουλόβερ

Τα γνωστά και αγαπημένα μας φαρδιά πουλόβερ που τόσο λατρεύουμε να φοράμε, έχουν πάρει πανηγυρικά τη θέση τους στις ντουλάπες μας. Πέρα από τους αμέτρητους τρόπους που κατά καιρούς σας έχουμε προτείνει, σας παροτύνουμε να τα συνδυάσετε και με μια wide leg λαμπερή παντελόνα και sneakers από το πρωί. Το πουλόβερ θα δώσει μια πιο "ήσυχη" συνολικά εικόνα ενώ τα παπούτσια θα μετατρέψουν το look σας στην επιτομή του αthleisure. 

2. Με μονόχρωμο ζιβάγκο ή μαρινιέρα 

Ένα λευκό ή μαύρο ζιβάγκο δίνει πάντα μια σικάτη και σοφιστικέ νότα στο ντύσιμό μας. Μην διστάσετε λοιπόν να το φορέσετε πάνω από μια ασημένια ζιπ-κιλότ ή ένα παντελόνι με παγέτες από το πρωί. Το ίδιο ισχύει και για το μπλουζάκι με τις ρίγες, τη γνωστή σε όλους μας μαρινιέρα. Σε περίπτωση που σας προβληματίζει ο συνδυασμός ρίγα- παγέτα, σας διαβεβαιώνουμε ότι και ταιριάζουν και θα δείχνετε σαν στιλάτη Γαλλιδούλα που βγήκε για την πρωινή της βόλτα στον Σηκουάνα την Πρωτοχρονιά. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lili N (@liliennestyle)


3. Με σακάκι

Μια ακόμα επιλογή είναι το μονόχρωμο σακάκι. Ένα λευκό, μαύρο, σκούρο γκρι ή ζεστό σοκολά σακάκι θα απογειώσει τελείως την εμφάνιση σας μετατρέποντας το κλασικό office-look σε μια glamorous εμφάνιση. Και εδώ τα λευκά sneakers αποτελούν έναν τέλειο συνδυασμό αλλά δεν θα λέγαμε όχι και σε ένα ζευγάρι μυτερές γόβες. Για να κάνετε πιο πρωινή την εμφάνισή σας προτιμήστε τα επιμελώς ατιμέλητα μαλλιά κι ένα πολύ ελαφρύ μακιγιάζ σε φυσικούς τόνους. Αν σκοπεύετε να είστε έξω από το πρωί μέχρι το βράδυ, τότε δε χρειάζεστε τίποτα περισσότερο από το ρίξετε ένα κόκκινο κραγιόν στην τσάντα σας και να το φορέσετε όταν νυχτώσει. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lux.Fashion (@fashionmoda_m)