Leonie Hanne, Lady Gaga, Αnya Taylor Joy
Από αριστερά: Leonie Hanne (©Valentina Frugiuele/Getty Images), Lady Gaga (©Stringer/Anadolu Agency via Getty Images), Αnya Taylor Joy (©Nancy Rivera/Bauer-Griffin/GC Images)
Fashion

Very Peri: Το χρώμα του 2022 και πώς να το φορέσεις

Πασαρέλες, influencers και brands δείχνουν τον δρόμο

Very Peri: Το χρώμα της χρονιάς από το Ινστιτούτο Pantone. Πού το είδαμε, πώς θα το συνδυάσεις με τα ρούχα σου.

Η Pantone αποφάσισε. Το νέο hot χρώμα του 2022 είναι το Very Peri. Μια ζεστή απόχρωση του μπλε με τόνους κόκκινου και μωβ μέσα. Ένας φρέσκος, ήρεμος τόνος για να προσθέσεις στην γκαρνταρόμπα σου αυτή τη χρονιά.

Τι είδαμε στις πασαρέλες
Η Jil Sanders το χρησιμοποίησε ως ντεκόρ στον χώρο της επίδειξης, ο οίκος Versace το συνδύασε τολμηρά με πετρόλ και κοραλί, αλλά και με γαλάζιο και κίτρινο-χρυσό στη συλλογή Άνοιξη-Καλοκαίρι 2022. Η Chanel το ενσωμάτωσε λεπτομέρειες, όπως τα φτερά μιας φούστας αλλά και σε ολόκληρα τουίντ σύνολα. Η Bottega Veneta και ο Valentino κυκλοφόρησαν εξαιρετικά σχέδια τσάντας σε αυτή την απόχρωση που θα ανανεώσουν κάθε εμφάνισή σου.

Το χρώμα της χρονιάς Very Peri στη νέα συλλογή της CHANEL Cruise SS 2022

Μοντέλα από την επίδειξη του οίκου Versace
© Versace

Τι είδαμε στο κόκκινο χαλί
Ήδη οι μεγάλοι οίκοι έντυσαν τους προηγούμενους μήνες αστέρες της showbiz με το χρώμα που θα κατακλύσει τους δρόμους και το Instagram το 2022. Η Lady Gaga στην πρεμιέρα του House of Gucci τα λέει όλα. Εντυπωσιακές δημιουργίες που μπορούν να σε εμπνεύσουν για τις δικές σου επίσημες εμφανίσεις. Ίσως ήρθε η στιγμή να αντικαταστήσεις το μικρό μαύρο φόρεμα με ένα glam very peri outfit. Δεν χρειάζεσαι καν κόκκινο χαλί για να εντυπωσιάσεις.

H Lady Gaga με Valentino.
H Lady Gaga στην πρεμιέρα του House of Gucci στο Λονδίνο με Valentino. © Stringer/Anadolu Agency via Getty Images

Η Αnya Taylor Joy στην Νέα Υόρκη
Η Αnya Taylor Joy στην Νέα Υόρκη © Nancy Rivera/Bauer-Griffin/GC Images

H Leonie Hanne με Missoni και τσαντάκι Jacquemus στο Fashion Week του Μιλάνου
H Leonie Hanne με Missoni και τσαντάκι Jacquemus στο Fashion Week του Μιλάνου © Valentina Frugiuele/Getty Images

Πώς να το συνδυάσεις
Αν σου αρέσει αυτή η γλυκιά απόχρωση, δοκίμασε μια μονόχρωμη εμφάνιση που θα αναδείξει το στιλ σου. Εναλλακτικά, μπορείς να το συνδυάσεις με animal prints, όπως έκανε άλλωστε και η Anya Taylor Joy στο κόκκινο χαλί δημιουργώντας ένα κομψό και πολύ στιλάτο αποτέλεσμα. Ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες, το Very Peri θα γίνει αγαπημένο αφού συνοψίζει όλη την καλοκαιρινή διάθεση. Ένα ανάλαφρο φόρεμα ή ένα ζευγάρι ψηλά σανδάλια σε αυτή την απόχρωση είναι ό,τι χρειάζεσαι για καλοκαιρινές εμφανίσεις.

Για τα νύχια σου μόνο
Ακόμα κι αν δυσκολεύεσαι να αλλάξεις τα χρώματα που φοράς συνήθως, αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορείς να ενσωματώσεις το απόλυτο χρώμα του 2022 στις εμφανίσεις σου. Δοκίμασέ το στα νύχια ή και... τα μαλλιά! Ένα γαλλικό αλά Very Peri με πέρλες ή μονοχρωματικό με γκλίτερ φαίνονται τέλεια ιδέα.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice