USA BROOKE SHEILDS POSTPARTUM
Βrooke Shields © ΕPA Pool
Fashion

Brooke Shields: Τopless για την καμπάνια της Jordache

Η πρωταγωνίστρια της γαλάζιας λίμνης ήταν top model από έφηβη

62224-137655.jpg
Newsroom |

Η Brooke Shields ποζάρει topless για μία νέα καμπάνια jeans. Στα 15 της είχε πρωταγωνιστήσει σε καμπάνια του Calvin Klein.

Kεντρικό πρόσωπο της εταιρείας «Jordache», ποζάροντας χωρίς κανένα απολύτως φίλτρο στον φακό έγινε η Brooke Shields, ζητώντας από την ομάδα να αφήσει τις φωτογραφίες της αρετουσάριστες και απόλυτα φυσικές στα 56 της χρόνια.

Σε μία από τις φωτογραφίες είναι topless και ποζάρει έχοντας γυρίσει την πλάτη στον φακό, ενώ σε μια άλλη ποζάρει φορώντας μαύρο παντελόνι, μαύρο top και πέδιλα ενώ κάθεται σε μια καρέκλα. 

 

 

«Είναι πολύ σημαντικό για εσάς να δείτε το σώμα μου στα 56 του και να παλέψετε με το ρετούς,» δήλωσε στο People. «Πάντα πίστευα ότι είναι καλύτερο να είσαι ειλικρινής και αυτό ακριβώς κάναμε». «Τώρα το εκτιμώ πολύ περισσότερο,» είπε καθώς θυμάται την περίφημη αυτή φωτογράφιση που την έκανε γνωστή. «Είναι μεγάλη τιμή να είσαι στην ηλικία μου και να σε εκπροσωπεί κάποιος. Τώρα νιώθω το μέγεθος του. Υπάρχει μία γνώση που έρχεται με την ηλικία και όλο αυτό μοιάζει λιγότερο με δουλειά και περισσότερο με προνόμιο».

Υπενθυμίζεται ότι το 1980 σε ηλικία 15 ετών η signature φιγούρα της Brooke Shields, που φωτογραφήθηκε από τον Richard Avedon φορώντας το αγαπημένο της Calvin Klein και σηκώνοντας το ένα πόδι ψηλά. Η καμπάνια συνοδεύτηκε μάλιστα από το επικό tagline «Τίποτα δεν υπάρχει ανάμεσα σε μένα και το jean μου».

Μπορεί σήμερα να θεωρείται iconic, όμως πίσω στα ‘80s, η διαφήμιση της Brooke Shields για τον Calvin Klein είχε προκαλέσει αντιδράσεις. Εκείνη, 15 χρονών ακόμη, δεν είχε ιδέα πως θα έγραφε ιστορία στον χώρο της μόδας.
Brooke Shields © Alamy stock

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice