Albert Ayal: Με τον λογαριασμό Up Next Designer ανακαλύπτει νέους σχεδιαστές του πλανήτη, τους οποίους στη συνέχεια φορούν οι celebrities.
© Steve Ferdman/BFC/Getty Images
Fashion

Albert Ayal: Οι νέοι σχεδιαστές προσεύχονται να τους ανακαλύψει

Ο instagrammer που αναδεικνύει ανερχόμενους σχεδιαστές και οι celebrities τον εμπιστεύονται

Albert Ayal: Με τον λογαριασμό Up Next Designer ανακαλύπτει νέους σχεδιαστές του πλανήτη, τους οποίους στη συνέχεια φορούν οι celebrities.

Είναι ο trend setter που έψαχναν οι celebrities για να τους καλωδιώσει με το νέο αίμα της μόδας. Μεγάλο λαγωνικό! Στον λογαριασμό του στο instagram αγωνίζεται να αποδείξει ότι υπάρχει πολλή και καλή μόδα πέρα από τα ατελιέ και τα ντεφιλέ των καθιερωμένων σχεδιαστών, και το καταφέρνει. Οι ανταποκρίσεις του αφορούν όλον τον κόσμο,  από την Κίνα μέχρι την Αμερική, όλα τα εργαστήρια που κόβεται και ράβεται το νέο στιλ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Up Next (@upnextdesigner)


Η αποστολή του να βγάλει από την αφάνεια τους «ανώνυμους» της μόδας στέφεται με τεράστια επιτυχία. Κάθε ανάρτησή του είναι αρκετή ώστε ένας «μικρός» σχεδιαστής να γνωρίσει την αναγνώριση. Κατά τα φαινόμενα, ο λογαριασμός του, με τους 165 χιλιάδες φόλουερ, παρακολουθείται από επαγγελματίες στιλίστες μεγάλων σταρ, που αναζητούν νέο αίμα για να ντύσουν τους πελάτες τους.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Up Next (@upnextdesigner)


Zendaya, Dua Lipa, Κάιλι Τζένερ, JLo και Cardi B είναι φαν του Up Next Designer, θεωρώντας το γούστο και το φίλτρο του Albert Ayal μια από τις πιο αξιόπιστες πηγές φρέσκου στιλ. Και όταν η Κένταλ Τζένερ επέλεξε να φορέσει την άγνωστη έως τότε Fatima Minana σε διαφημιστική καμπάνια, λίγες μέρες μετά την ανάρτηση του Albert Ayal, απαντήθηκε το ερώτημα όλων: μα πού τη βρήκε;

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Up Next (@upnextdesigner)


Οι προτάσεις του Albert Ayal αναδεικνύουν το next big thing της μόδας. Με tag «A fashion industry secret», το Up Next Designer αποκαλύπτει fashion μυστικά που αδημονούν να αποκαλυφθούν.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Up Next (@upnextdesigner)


Ο Albert Ayal, εκτός από το instagram, ασχολείται και με τις δημόσιες σχέσεις. Λέει πως στόχος του είναι προβάλλει σχεδιαστές που δεν είναι ενδεχομένως σε θέση να σηκώσουν οικονομικά την προβολή τους μέσω διαφήμισης. «Υπάρχουν τόσοι πολλοί ταλαντούχοι δημιουργοί εκεί έξω που δυστυχώς δεν θα τους προσέξει κανείς. Και θέλω να το αλλάξω αυτό» δήλωσε σε συνέντευξή του. «Απολαμβάνω το να βλέπω νέους σχεδιαστές να αναπτύσσονται σε μια καριέρα που αγαπούν. Θέλω το Up Next Designer να δώσει σε ανερχόμενους δημιουργούς και μικρά brands την αναγνώριση και την προβολή που τους αξίζει». Είσαι σχεδιαστής; Ίσως ήρθε η ώρα να στείλεις ένα DM στον Albert.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice