ο Balenciaga στέλνουν βοήθεια στην Ουκρανία μέσω του Παγκόσμιου Προγράμματος Σίτισης
Kατάστημα του οίκου μόδας Balenciaga © ΕPA Pool
Fashion

O Balenciaga ξεκινά καμπάνια υπέρ της Ουκρανίας

Μετά τον Giorgio Armani

62224-137655.jpg
Newsroom |

Ο διάσημος ισπανικός οίκος μόδας Balenciaga είναι ένα ακόμα fashion brand που δείχνει έμπρακτα την υποστήριξή του στην Ουκρανία

Ο οίκος μόδας Balenciaga δείχνει έμπρακτα την υποστήριξή του στην Ουκρανία καθώς μοιράστηκε στο Instagram μια και μοναδική φωτογραφία στα χρώματα της σημαίας της χώρας ενώ θα συμβάλλει στο Παγκόσμιο Πρόγραμμα Σίτισης του ΟΗΕ. 

«Είμαστε υπέρ της ειρήνης και υποστηρίζουμε την πρώτη ανθρωπιστική βοήθεια του WFP για Ουκρανούς πρόσφυγες. Τις επόμενες ημέρες ανοίγουμε τις πλατφόρμες μας για να αναφέρουμε και να μοιραστούμε πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση στην Ουκρανία» αναφέρει στο Instagram.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, κάτω από τη φωτογραφία προφίλ του οίκου μόδας τοποθετήθηκε σύνδεσμος προς το Παγκόσμιο Πρόγραμμα Σίτισης, όπου μπορείτε να κάνετε δωρεά για να στηρίξετε την Ουκρανία σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή. Την ίδια ανάρτηση μοιράστηκε και ο καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου, Γεωργιανός Demna Gvasalia.

Η Ένωση Υψηλής Ραπτικής υποστηρίζει επίσης την Ουκρανία. «Ο πόλεμος χτύπησε σκληρά την Ευρώπη και παρέσυρε τους Ουκρανούς σε μια δίνη φόβου και σοκ».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice