olivia-rodrigo.jpg
© www.instagram.com/oliviarodrigo
Fashion

Η Olivia Rodrigo είναι ένα από τα πιο καλοντυμένα κορίτσια της μουσικής

Στα 19 της χρόνια, συνδυάζει τα ασυνδύαστα με τον πιο πετυχημένο τρόπο

Olivia Rodrigo: Το ξεχωριστό στιλ και οι ιδιαίτερες fashion επιλογές του teen idol.

Από τη Βίβιαν Γουέστγουντ που φόρεσε στα πρόσφατα Grammys, το Chanel ταγιέρ της στη συνάντηση με τον πρόεδρο Τζο Μπάιντεν, το Dior στο τσικ του τσικ με το είδωλό της Taylor Swift ή το Saint Laurent κρύβω-τα-απολύτως-απαραίτητα φουστάνι σε γκαλά, οι στιλιστικές επιλογές της Ολίβια Ροντρίγκο δείχνουν ένα καλόγουστο κορίτσι, μύστη της μόδας. Ή ένα κορίτσι με σούπερ ψαγμένο επιτελείο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olivia Rodrigo (@oliviarodrigo)

Στον πρόεδρο ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν εμφανίστηκε με vintage Chanel 


Η Ολίβια Ροντρίγκο ξέρει ακριβώς ποιο είναι το σωστό outfit για κάθε περίσταση. Και ξέρει απέξω κι ανακατωτά τι περιλαμβάνουν οι συλλογές, παλιές και καινούργιες, των αγαπημένων της σχεδιαστών, ώστε να μπορεί να διαλέξει.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olivia Rodrigo (@oliviarodrigo)

Διά χειρός Saint Laurent κρύβω-τα-απολύτως-απαραίτητα φουστάνι


Παρά τα τρανταχτά ονόματα στην ούγια, η Ολίβια ακολουθεί μια αντισυμβατική και ψαγμένη προσέγγιση στη μόδα που βασίζεται στις αντιθέσεις. Θυμίζοντας αρκετά ανέμελες Πάρις Χίλτον και Μπρίτνεϊ Σπιρς στον καιρό τους, δηλαδή στα 90s, είναι ταυτόχρονα και ένα θλιμμένο grunge κορίτσι σαν την Αβρίλ Λαβίν. Εκεί που είναι η πιο πιστή φαν των Y2K κωδικών, με τοπάκια, καρό μίνι φουστίτσες, πλατφόρμες και όλα τα καλά (;) που φορούσαμε στα 2000s, τσουπ γίνεται κυριλέ βαμπ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olivia Rodrigo (@oliviarodrigo)

Σας θυμίζει Αβρίλ Λαβίν των 90s;


Αυτό είναι ίσως το μεγαλύτερο προσόν της Ολίβια: Συνδέει το επίσημο με το κάζουαλ ακομπλεξάριστα, ενώνει τρανταχτούς οίκους μόδας με αναλώσιμα trends των καιρών, της ηλικίας της, του TikTok, συνδυάζει τουαλέτες με «κουρέλια», κάνοντας ένα ενδιαφέρον mix and match.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olivia Rodrigo (@oliviarodrigo)

Στα Billboard Awards με φορεματάκι και στρατιωτικές μπότες


Ας πούμε, στο σύνολο της Vivienne Westwood με το οποίο παρέλαβε τα Grammy της, ως αξεσουάρ χρησιμοποίησε γάντια όπερας που παίζει πολύ στο TikTok. Παραλαμβάνοντας το βραβείο Γυναίκα της Χρονιάς από το Billboard συνδύασε το ρομαντικό φορεματάκι της με στρατιωτικές μπότες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olivia Rodrigo (@oliviarodrigo)

Με Βίβιαν Γουέστγουντ και γάντια στα Grammy του Απριλίου 2022


Κρίνοντας από τις αναρτήσεις της στο instagram, εκτός από αυτούς που φόρεσε μέχρι τώρα στα κόκκινα χαλιά, αγαπά και τους Dsquared2 και τον Marc Jacobs.

Αν δεν γνωρίζετε τι εστί Ολίβια Ροντρίγκο, πάμε ένα ταχύρυθμο. Στις 8 Ιανουαρίου του 2021, όταν βγήκε το single της Drivers Licence, το TikTok πήρε φωτιά. Στις 23 Ιανουαρίου, έφτασε στο Νο1 του Billboard. Ήταν η νεότερη σόλο καλλιτέχνης που έπιανε κορυφή. Έμεινε εκεί για 8 εβδομάδες. Την επευφημούν από την Τέιλορ Σουίφτ μέχρι και την Cardi B, στα Grammy του Απριλίου σάρωσε σε υποψηφιότητες και βραβεία. Το Time την ανακήρυξε Entertainer του 2021, το Spotify την πιο πολυστριμαρισμένη γυναίκα στην πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του άλμπουμ της. Το συλλογικό υποσυνείδητο των ΗΠΑ την αντιμετωπίζει ως Εθνική Έφηβη. Ο Μπάιντεν την επιστράτευσε για να προωθήσει τον εμβολιασμό στις ηλικίες από 12 και άνω. Την αφορά και η βιομηχανία της ομορφιάς: είναι το πρόσωπο της εταιρείας καλλυντικών Glossier. Στο instagram έχει 23 εκατομμύρια ακολούθους, στο TikTok 13 εκατομμύρια, στο YouTube 8. Επομένως ό,τι λέει, ό,τι κάνει κι ό,τι φοράει επηρεάζει κόσμο και κοσμάκη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olivia Rodrigo (@oliviarodrigo)

Σας θυμίζει Μπρίτνεϊ;

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice