Η Ναόμι Κάμπελ
Η Ναόμι Κάμπελ © EPA
Fashion

Met Gala 2022: Το κόσμημα 6,6 εκατ. δολαρίων της Ναόμι Κάμπελ

Με 37 «λαμπερά στρογγυλά κίτρινα διαμάντια κοπής brilliant»

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Κόσμημα αξίας 6,6 εκατομμυρίων δολαρίων φόρεσε στο λαιμό της η Ναόμι Κάμπελ στο Met Gala 2022.

Ο φετινός ενδυματολογικός κώδικας του Met Gala απαιτεί από τους καλεσμένους του εμφανίσεις από τη Χρυσή Εποχή ευημερίας και πλούτου που βίωσε η Αμερική από το 1870 ως το 1900, με την καλύτερη «Επιχρυσωμένη Λάμψη (Gilded Glamour)».

Η Ναόμι Κάμπελ εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί του γκαλά κάνοντας μία εντυπωσιακή εμφάνιση με υπέροχα σπάνια κοσμήματα. Τα συνδύασε με ένα εντυπωσιακό μαύρο φόρεμα του οίκου Burberry.

Η Ναόμι Κάμπελ
Η Ναόμι Κάμπελ © EPA

Τις εντυπώσεις έκλεψε το διαμαντένιο κολιέ που φορούσε, το οποίο ήταν ελαφρώς κρυμμένο πίσω από ένα μεγάλο τσόκερ, με 37 «λαμπερά στρογγυλά κίτρινα διαμάντια κοπής brilliant», το οποίο σύμφωνα με τη Jacob & Co., κοστίζει το ιλιγγιώδες ποσό των 6,6 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η Ναόμι Κάμπελ
Η Ναόμι Κάμπελ © EPA

Η εταιρία, η οποία είναι διάσημη για τα εξαιρετικά περίτεχνα κοσμήματα από διαμάντια και άλλους πολύτιμους λίθους που διαθέτει, ανέφερε στο InStyle ότι χρειάστηκε περίπου δύο χρόνια για να προμηθευτεί όλα τα διαμάντια του χρυσού κοσμήματος των 161,52 καρατίων, και να το δημιουργήσει.

Η εμφάνιση της Κάμπελ ολοκληρώθηκε φορώντας κοσμήματα ακόμα και στο πρόσωπό της, αν και σύμφωνα με το δημοσίευμα το συγκεκριμένο περιδέραιο τράβηξε όλα τα βλέμματα και τα φλας των φωτογράφων.

Δείτε εδώ όλες τις εμφανίσεις που έκλεψαν την παράσταση από το φετινό MET Gala

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice