Η Gigi Hadid, σε συνεργασία με την εταιρεία Frankies Bikinis, σχεδίασε μια σειρά από μαγιό - Τι ιδιαίτερο έχουν τα GIGIxFRANKIES.
© Frankies Bikinis
Fashion

Η Gigi Hadid σχεδίασε μαγιό που φοριούνται και στην πόλη

Το μοντέλο μπαίνει δυναμικά στις μπίζνες παρουσιάζοντας 98 κομμάτια για την παραλία

Η Gigi Hadid, σε συνεργασία με την εταιρεία Frankies Bikinis, σχεδίασε μια σειρά από μαγιό - Τι ιδιαίτερο και τι τιμές έχουν τα GIGIxFRANKIES.

Η Gigi Hadid, σε συνεργασία με την εταιρεία Frankies Bikinis, σχεδίασε τα δικά της μπικίνι. ΟΚ, όλα τα μοντέλα έχουν το άγχος να μπουν στις επιχειρήσεις γνωρίζοντας πως η καριέρα τους στον μόντελινγκ έχει deadline. Αυτό ακριβώς κάνει και η Gigi. Το ιδιαίτερο των μαγιό που παρουσίασε, πέρα από τη θηλυκότητα που αποπνέουν, είναι ότι μπορούν να φορεθούν και ως τοπάκια με τζιν ή μίνι φουστίτσα στην πόλη και όχι μόνο στην παραλία.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)


Η συλλογή GIGIxFRANKIES περιλαμβάνει, εκτός μπικίνι, ολόσωμα μαγιό, μαγιό με βολάν, χαμηλοκάβαλα ή ψηλοκάβαλα, αλλά και διάφορα αξεσουάρ για τη θάλασσα, όπως καλοκαιρινά φορέματα, φούστες, ζακετάκια, καπέλα και μαντίλες. Τα μεγέθη κυμαίνονται από XS έως XXL, για να ικανοποιήσουν όλους τους σωματότυπους και όλα τα κιλά. Επίσης υπάρχουν και μαγιό για παιδιά, κορίτσια και αγόρια. Τα χρώματα είναι κυρίως παστέλ, ενώ δεν λείπουν τα φλοράλ και τα καρό μοτίβα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)


Στις 11 Μαΐου βγήκαν στο εμπόριο 58 σχέδια, ενώ μια δεύτερη φουρνιά 40 σχεδίων θα κυκλοφορήσει στις 2 Ιουνίου, σύνολο 98 κομμάτια. Κοινώς, πάρε κόσμε.

Σύμφωνα με την ίδια την Gigi, εμπνεύστηκε τη σειρά από τις ανέμελες μέρες που πέρασε στη φάρμα της μητέρας της στην Πενσυλβάνια. Επιπλέον, οι δημιουργίες της είναι ένας ύμνος στη φιλία. Η συνεργασία ήταν σχεδόν αναμενόμενη, καθώς το μοντέλο συνδέεται με στενή φιλία με την ιδρύτρια των Frankies Bikinis, Francesca Aiello. Στο σάιτ του brand μαθαίνουμε πως Hadid και Aiello περνούσαν μαζί τα καλοκαίρια τους δίπλα στη θάλασσα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)


Και πάμε στην ουσία της υπόθεσης. Όποια ενδιαφέρεται να αποκτήσει τις δημιουργίες της Gigi, αρκεί να μπει στο frankiesbikinis.com. Η αποστολή προς την Ελλάδα είναι χωρίς έξτρα χρέωση με την προϋπόθεση πως η παραγγελία θα ξεπερνά τα 150 ευρώ. Διόλου δύσκολο. Τα σουτιέν από τα μπικίνι κοστίζουν περίπου 120 ευρώ, όσο κοστίζει και το κάτω, το «βρακί». Τα ολόσωμα ξεφεύγουν πάνω από 250 ευρώ, τα τοπάκια που μπορούν να φορεθούν στην πόλη έχουν τιμή περίπου 180 ευρώ. Μια μπαντάνα κάνει περίπου 65 ευρώ, ενώ ένα καπέλο 110 ευρώ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice