8 αποχρώσεις νυχιών που κάνουν κάθε outfit να δείχνει ακριβό

Θα ανεβάσουν κάθε σου εμφάνιση όπως ένα πολυτελές αξεσουάρ

Βερνίκια νυχιών: Αυτές είναι οι αποχρώσεις που θα δώσουν σε όλα σου τα outfit μια πιο chic και ακριβή όψη.

Υπάρχουν πολλές «funky» τάσεις νυχιών που κυριαρχούν στον χώρο του beauty αυτή τη στιγμή: γαλλικό σε φλούο χρώματα, μαξιμαλιστικά 3D σχέδια, διαμαντάκια, λουλουδάκια, κερασάκια. Τι γίνεται όμως όταν ο σκοπός δεν είναι να δείχνουμε απαραίτητα on-trend αλλά περισσότερο classy; Ένα παιχνιδιάρικο μανικιούρ μπορεί να δείξει υπέροχο σε μια συγκεκριμένη εμφάνιση, κατά πάσα πιθανότητα όμως, θα έρθει σε κόντρα με τα υπόλοιπα looks μέσα στη καθημερινότητα. Αυτή η αντίθεση δεν κάνει καμία χάρη όταν θέλουμε να δώσουμε σε ένα outfit μια κομψή ή ας τολμήσουμε να πούμε, «ακριβή όψη».

Αν λοιπόν σε ενδιαφέρει να δείχνεις πάντα περιποιημένη, αποπνέοντας μια πιο εκλεπτυσμένη αισθητική στις εμφανίσεις σου, οι παρακάτω αποχρώσεις βερνικιών είναι ό,τι χρειάζεσαι. Μη σκεφτείς σε καμία περίπτωση ότι θα καταλήξεις με ένα βαρετό μανικιούρ. Τα παρακάτω χρώματα έχουν ένα σύγχρονο twist που, εν τέλη, δείχνει πιο cool και από τα φωτεινά neon.

Απόχρωση #1: «Καμμένη» καραμέλα
Οι απαλές, «σκοτωμένες» αποχρώσεις του πορτοκαλί αποπνέουν μια απροσδόκητη κομψότητα που κατά έναν μαγικό τρόπο, ταιριάζει σε κάθε επιδερμίδα. Αντικαθιστούν υπέροχα τα κλασικά nudes που μπορεί να έχεις βαρεθεί, προσδίδοντας μια πιο σύγχρονη μεν, αλλά απόλυτα σικ δε, προσέγγιση σε κάθε outfit.


Απόχρωση #2: Υπόλευκο
Ένα κατάλευκο βερνίκι συνήθως δίνει ένα πολύ τεχνητό αποτέλεσμα στα νύχια. Επίσης, έρχεται σε έντονη αντίθεση με κάθε άλλο χρώμα που θα φορέσεις και αυτό δεν είναι πάντα το ζητούμενο όταν θες να δείχνεις κομψή. Επιλέγοντας μια «σπασμένη» απόχρωση του λευκού όπως το ιβουάρ ή το λευκό του γάλακτος, θα αποκτήσεις αυτόματα ένα πιο «ακριβό» εφέ.


Απόχρωση #3: (Σχεδόν) μαύρο
Όπως και το κατάλευκο, έτσι και το απόλυτα μαύρο χρώμα νυχιών, φαίνεται σκληρό και μπορεί να δείξει ακόμα και goth στις πολύ ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες. Αν λοιπόν δεν ακολουθείς την παραπάνω αισθητική, επέλεξε σκούρες αποχρώσεις όπως το navy blue, το βαθύ κυπαρισσί η το σκούρο σοκολατί. Δίνουν το εφέ του μαύρου χρώματος με μια πολυτελή λάμψη.


Απόχρωση #4: Πράσινο της ελιάς
Τα πράσινα νύχια είναι mega trend. Τα έχουμε δει σε κάθε τύπου μανικιούρ, με την Gen Z γενιά να τολμάει ακόμα και το neon πράσινο. Πώς μπορούμε όμως να υιοθετήσουμε μια τόσο παιχνιδιάρικη τάση, σε μια πιο σοφιστικέ εκδοχή της; Επιλέγοντας μια ήπια απόχρωση του πρασίνου, με θερμούς υποτόνους όπως το λαδί ή το χακί. Όσο πιο απαλό και ζεστό είναι το πράσινο τόσο πιο εκλεπτυσμένο και κολακευτικό δείχνει. Ταιριάζει ιδανικά με χρυσά κοσμήματα.


Απόχρωση #5: Κλασικό κόκκινο
Δεν γίνεται να υπάρξει μια λίστα με τις πιο elegant αποχρώσεις νυχιών, χωρίς να αναφερθεί το κλασικό κόκκινο. Είναι ένα χρώμα το οποίο έχει συνδυαστεί με τη διαχρονική κομψότητα και αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ. Ταιριάζει σε κάθε περίσταση, με κάθε outfit και φυσικά, δεν φεύγει ποτέ από τα trends.


Απόχρωση #6: Ανοιχτό γκρι
Οι ανοιχτές γκρι αποχρώσεις προσδίδουν ένα σύγχρονο αλλά ταυτόχρονα διαχρονικό look στα νύχια. Αναδεικνύουν ό,τι και να φορέσεις, λειτουργώντας ως ένας καθαρός καμβάς. Από την άλλη, αν το γκρι σου φαίνεται υπερβολικά ψυχρό για το γούστο ή την επιδερμίδα σου, δοκίμασε τη «σπασμένη» εκδοχή του, το λεγόμενο «γκρεζ».


Απόχρωση #7: Μπεζ της άμμου
Όπως και το γκρι, έτσι και τα nude χρώματα στα νύχια, λειτουργούν με οτιδήποτε φορέσεις, διατηρώντας μια ανεπιτήδευτη, ήρεμη κομψότητα. Το μυστικό όμως εδώ βρίσκεται στην κατάλληλη απόχρωση που θα επιλέξεις. Τα παστέλ nudes που «ροζίζουν» έντονα, δείχνουν πολλές φορές παράταιρα με το δέρμα ή ακόμα και παιδικά. Επιλέγοντας μια πιο ζεστή, μπεζ απόχρωση κοντά στο χρώμα της άμμου, θα έχεις πιο σοφιστικέ όψη.


Απόχρωση #8: Denim μπλε
Το baby blue μοιάζει ξεπερασμένο ενώ το ζωηρό τιρκουάζ δείχνει εύκολα κακόγουστο. Αν αγαπάς τις μπλε αποχρώσεις αλλά ο σκοπός σου είναι η «ακριβή» αισθητική, ένα απαλό πέτρινο μπλε με γκρι υποτόνους είναι η κατάλληλη κίνηση. Η συγκεκριμένη απόχρωση είναι τόσο classy και ιδιαίτερη που αναβαθμίζει στο έπακρο ακόμα και ένα look με τζιν και t-shirt.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice