Η Άνα Μπεατρίζ Μπάρος είναι η νέα μούσα της Intimissimi

Το μοντέλο από τη Βραζιλία ποζάρει στην Αρένα της Βερόνα

A.V. Team |

Η Άνα Μπεατρίζ Μπάρος, το διάσημο τοπ μόντελ από τη Βραζιλία, ποζάρει για την Intimissimi στην μεγαλοπρεπή Arena, στη Verona, φορώντας τη νέα φθινοπωρινή της συλλογή. Η καμπάνια φέρει την υπογραφή του Russell James και οι εικόνες του αποτίουν φόρο τιμής στην ιταλική ψυχή του brand.

Το iconic Ρωμαϊκό αμφιθέατρο, σύμβολο της πόλης, έγινε το γοητευτικό background στην φθινοπωρινή καμπάνια 2014, ενώ θα αποτελέσει και το φανταστικό location που θα φιλοξενήσει το πολυαναμενόμενο event, «Intimissimi on ice OPERA POP».

Αισθησιακό και αποπλανητικό, όχι χυδαίο. Αυτό είναι το στυλ που προωθεί η Μπαρός με τις νέες προτάσεις της φθινοπωρινής συλλογής Intimissimi. Μια συλλογή που απευθύνεται σε όσες γυναίκες επιθυμούν να φλερτάρουν με τον αισθησιασμό και τη θηλυκότητά τους.

Στη νέα συλλογή βρίσκουμε εξαιρετικά ελαφριά Chantilly δαντέλα, απαλές και γυαλιστερές microfiber υφές με «latex effect», κεντήματα με λάμψεις και δαντέλες, ενώ οι διαφάνειες αποτελούν το βασικό θέμα της συλλογής.

Για το Φθινόπωρο 2014, η Intimissimi προτείνει lingerie ιδέες αποπλάνησης, τώρα περισσότερο από ποτέ με έναν εξαιρετικά εκλεπτυσμένο τρόπο.

image

image

image

image

image

image

image