Paolita
© Paolita
Fashion

To κορίτσι της Paolita είναι δροσερό, φρέσκο και λίγο σκανδαλιάρα

Ρούχα για θάλασσα και έρωτες, στη νέα συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022 της γνωστής φίρμας.

Παρουσίαση της νέας σειράς “Mediterranean Love SS22” της Paolita, σε σχέδια της Άννας Πάολα.

Paolita
© Paolita

Το κορίτσι της Paolita είναι δροσερό, φρέσκο, ανεξάρτητο, λίγο σκανταλιάρα. Είναι ρομαντική και σέξι, είναι λακωνική στις απαντήσεις και απόλυτη στις επιλογές της. Αγαπάει τα ρούχα που αγκαλιάζουν το κορμί σαν κύμα θάλασσας, με φραμπαλάδες, αέρινα πλισέ και μοτίβα παρμένα από τη μεσογειακή κουλτούρα και ιστορία. Μερικές φορές δανείζεται και φορέματα από τη ντουλάπα της μαμάς της, από τα ‘80ς.

Paolita
© Paolita
 
Paolita
© Paolita
 
Paolita
© Paolita
 
Paolita
© Paolita

Έναν τέτοιον αέρα δίνει η νέα συλλογή ‘MEDITERRANEAN LOVE’ SS22 της ιδρύτριας και δημιουργικού μυαλού της φίρμας Paolita, της Άννας Πάολα Παπακωνσταντίνου, που έχει τη έδρα και το κατάστημά της στο Νότινγκ Χιλ, στο Λονδίνο. Έμπνευσή της οι μαγικές μεσογειακές ακτές, εικόνες που μοιάζουν παρμένες από Μινωικές τοιχογραφίες, από Αιγυπτιακά βάζα, μοτίβα με δελφίνια που μοιάζουν με ψυχεδελικά λαχούρια, θαλάσσια φυτά που δημιουργούν ένα ήρεμο, καλόγουστο φόντο, σχήματα από κοχύλια σαν βεντάλιες.

Paolita
© Paolita
 
Paolita
© Paolita

Τα σχέδια της Άννας απλώνονται σε επτά ιστορίες σε prints, όλες με έντονα, φωτεινά χρώματα και σχεδιασμένες στο χέρι. Οι μεσογειακές αναφορές έχουν γίνει ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα των συλλογών της Paolita είτε πρόκειται για την Αμφιτρίτη και την Ατλαντίδα, είτε για Ρωμαϊκά μωσαϊκά, είτε για την Αύρα και τον Ζέφυρο που σε ταξιδεύουν στον πολύχρωμο Ισπανικό νότο. Θάλασσα, ακρογυαλιές, μυστηριώδεις νύμφες που τρέχουν επάνω σε τοιχογραφίες.

Paolita
© Paolita
 
Paolita
© Paolita
 
Paolita
© Paolita

Το πιο συναρπαστικό σχέδιο της συλλογής είναι “Ο κήπος της Κίρκης”, ζωγραφισμένο στο χέρι, εμπνευσμένο από την Οδύσσεια. Με την ίδια μαγεία και σαγήνη της μυθικής θεάς, τα κομμάτια της νέας σειράς Paolita σε προκαλούν να μείνεις, φορώντας τα, στον συναρπαστικό τόπο του παντοτινού καλοκαιριού.

Paolita
© Paolita
 
Paolita
© Paolita

Δείτε περισσότερα εδώ

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice