Gucci Pet Collection: Μόδα για τέσσερα πόδια

Νέα συλλογή για κατοικίδια από τον ιταλικό οίκο μόδας για ασορτί εμφανίσεις

​Gucci Pet Collection: Ο ιταλικός οίκος μόδας παρουσίασε μια νέα συλλογή με ρούχα, αξεσουάρ και είδη σπιτιού για κατοικίδια.

Λουριά, μπολάκια για φαγητό και νερό, πανκ κολλάρα με καρφιά, κρεβατάκια, τσάντες μεταφοράς, τσαντάκια για τα κακά του σκύλου, περιλαίμια, πόλο μπλουζάκια, πλεκτά, παλτό, όλα με την υπογραφή και το λογότυπο Gucci. Κοινώς μια πλήρης συλλογή με ρούχα, αξεσουάρ και «είδη σπιτιού» για σκύλους και γάτες. Όχι σκύλους και γάτες ό,τι κι ό,τι όμως. Μόνο για ευγενείς ράτσες -μπασέ χάουντ, «λουκάνικα», Δαλματίας, Σπάνιελ, Corgi, γάτες Περσίας-, κυρίως όμως για σκύλους και γάτες που οι ιδιοκτήτες τους τον φυσάνε τον παρά. 

«Συνεχίζοντας την αφήγηση της έκπληξης και της απόλαυσης που χαρακτηρίζει τη συλλογή Gucci Lifestyle, η Gucci Pet Collection εμποτίζει την καθημερινότητα με μια μαγική αύρα. Μέσα από μια πολύχρωμη, εμπνευσμένη από το ρετρό, καμπάνια, τα κομμάτια επιτρέπουν στην προσωπικότητα κάθε ζώου να λάμψει, ως μια ωδή στο όραμα του καλλιτεχνικού διευθυντή για μοναδικότητα». 

The Gucci Pet Collection

Αν πόνεσαν τα μυαλά σας διαβάζοντας το σκεπτικό του brand και του Alessandro Michele, ετοιμαστείτε για ακόμα μεγαλύτερα γέλια διαβάζοντας τις τιμές. Τα μπρελοκάκια αρχίζουν από 180 δολάρια, τα λουριά κυμαίνονται από 230 έως 600, οι τσάντες για κακάκια από 220 έως 460, ενώ ένα κρεβατάκι σκύλου πιάνει τα 7.500 δολάρια. Τα προϊόντα είναι φτιαγμένα από οικολογικά υλικά, ανακυκλωμένο πολυεστέρα και βαμβάκι καθώς και το Demetra, ένα vegan υλικό που έφτιαξε η Gucci από βιολογικές πηγές. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @gucci

Ο φωτογράφος και εικαστικός Max Siedentopf που επιμελήθηκε την καμπάνια έχει κάνει εξαιρετική δουλειά. Οι φωτογραφίες των ζώων είναι υπέροχες, και όλοι ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να πείσεις έναν σκυλάκο να πάρει την τέλεια πόζα. Πάντως όλα τα ζωντανά που συμμετέχουν στο βίντεο είναι σαν να έχουν αγαπήσει το «Gucci Φόρεμα» του Μαζωνάκη: «Ύφος πολλών καρδιναλίων και μεγάλο τουπέ / Για ξεκαβάλα το, ψηλά έχεις πάρει τον αμανέ».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @gucci

Η συλλογή για κατοικίδια της Gucci είναι ένα ακριβό σπορ για ζωόφιλους που θέλουν να προσφέρουν τα καλύτερα στα αγαπημένα τους ζωάκια, κυρίως όμως επιθυμούν να συμπληρώσουν ένα εντυπωσιακό outfit των ιδίων. Δεν είναι τυχαίο το ότι η Pet Collection είναι συμπληρωματική της «ανθρώπινης» Gucci Lifestyle. Είναι ο τρόπος να κυκλοφορείς ασορτί με το ζωάκι σου στον δρόμο ή τα σουαρέ και να μην ντρέπεσαι γι' αυτό επειδή ενδεχομένως δεν έχεις συναίσθηση του τι συμβαίνει γύρω σου. Κάτι σαν τον Τσιτσιπά και τα tweets του δηλαδή.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @gucci

Όλοι γνωρίζουμε ότι τα κατοικίδια τείνουν να μοιάζουν με τους ιδιοκτήτες τους τόσο στον χαρακτήρα όσο και στη μορφή. Ίσως πλέον και στα ακριβά γούστα. Ο θεός των ζώων να τους δίνει φώτιση για να εκτιμήσουν τι φορούν και να μην αρχίσουν να κυλιούνται με το Gucci στις λάσπες και τα χώματα! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @gucci

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice