Επίτιμη διδάκτωρ για την προσφορά της στην μόδα χρίστηκε η Ναόμι Κάμπελ
Ναόμι Κάμπελ © David M. Benett/Dave Benett/Getty Images for Burberry & Outside Org
Fashion

Ναόμι Κάμπελ: Επίτιμη διδάκτωρ για την προσφορά της στην μόδα

Τι είπε για την μητρότητα

62224-137655.jpg
Newsroom |

Επίτιμη διδάκτωρ για την προσφορά της στην μόδα χρίστηκε η Ναόμι Κάμπελ.

Το University of the Creative Arts του Λονδίνου έχρισε την Κάμπελ επίτιμη διδάκτορά του για την συνολική προσφορά της στον χώρο της μόδας. 

Το μοντέλο εμφανίστηκε στην τελετή ορκωμοσίας στο Royal Festival Hall με ένα μπεζ σύνολο αλλά και τον πατροπαράδοτο τήβεννο και το καπέλο και πήρε το βήμα για να βγάλει ομιλία ενώπιων των παρευρισκομένων. Το ίδιο το μοντέλο φάνηκε συγκινημένο κατά την διάρκεια της τιμητικής αυτής διάκρισης, δίνοντας παράλληλα κάποιες σημαντικές συμβουλές: «Μην αφήσετε ποτέ κανέναν να αλλάξει τον τρόπο που νιώθετε, αλλάξτε την τροχιά την δική σας, του οράματός σας και αυτού που θέλετε για τον εαυτό σας». 

Η Ναόμι Κάμπελ δεν παρέλειψε να σημειώσει επίσης και κάποια πράγματα για την ανατροφή της, όπως το ότι μεγάλωσε ανάμεσα σε δυναμικές γυναίκες, ενώ συνόψισε το τρίπτυχο της επιτυχίας ως εξής: «αφοσίωση, αποφασιστικότητα, επιμονή». Ή πολύ απλά, «Μην παραιτείστε».

Με αφορμή την ακαδημαϊκή της αυτή διάκριση, η 52χρονη έδωσε και μία συνέντευξη στο BBC και την Σόφι βαν Μπρούγκεν, κατά την διάρκεια της οποίας έδωσε επιπλέον συμβουλές. Είπε, μεταξύ άλλων, πως: «Πρέπει να εμπιστεύεσαι το ένστικτό σου. Πρέπει, γιατί στην πραγματικότητα εσύ ξέρεις τι κάνει για σένα, αλλά, φυσικά, έχεις ανάγκη και την επιβεβαίωση από άλλους ανθρώπους, αλλά, κατά βάθος, εσύ ξέρεις». 

Η Ναόμι Κάμπελ μίλησε επίσης για την μητρότητα, μιας και πέρυσι απέκτησε μία κόρη, την οποία, όπως είπε η ίδια, έχει καταφέρει να «εκπαιδεύσει» στο να μπορεί να κάνει έναν καλό 12ωρο ύπνο, ήδη από όταν ήταν 2 μηνών, με την βοήθεια ειδικού. 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice