Οι κυρίες Γελένα Τζόκοβιτς και Μέρι Περεγιό Ναδάλ κερδίζουν Grand Slam στη μόδα

Είναι style icons, αν και με τελείως διαφορετικό στιλ

Η σύζυγος του Νόβακ Τζόκοβιτς, Γελένα, και του Ραφαέλ Ναδάλ, Μέρι Περεγιό, ξεχωρίζουν για τις επώνυμες εμφανίσεις τους.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς και ο Ραφαέλ Ναδάλ μπορεί να είναι οι βασιλιάδες του τένις και του Γουίμπλετον, όμως οι σύζυγοί τους, Γελένα Τζόκοβιτς και Μέρι Περεγιό, είναι οι βασίλισσες της μόδας με τα Chanel, τα Cartier και τα Balenciaga τους. Κάθε φορά που εμφανίζονται στις κερκίδες μιας μεγάλης διοργάνωσης για να εμψυχώσουν τους συντρόφους τους, οι fashion cognoscenti υποκλίνονται και το fashion ρεπορτάζ παίρνει φωτιά. Άλλωστε, από πάντα, από τα χρόνια της Κατερίνας Μπέη (Γιατζόγλου) ή της Βικτόρια Μπέκαμ, οι WAGs (Wifes and Girldfriends) οποιουδήποτε αθλήματος υπακούουν στον άγραφο νόμο που λέει ότι το σωστό σαπόρτ δίνεται με το σωστό στιλ.

Η Γελένα Τζόκοβιτς είναι ένα τολμηρό και περιπετειώδες it girl. Είτε είναι οικοδέσποινα στα επίσημα δείπνα του Ιδρύματος Νόβακ τζόκοβιτς ως διευθύντρια και συνιδρύτρια, είτε κάθεται στις κερκίδες των γηπέδων ως απλή φίλαθλος, είναι πάντα στο προσκήνιο. Με περισσότερους από 600.000 ακολούθους στο Instagram και με συχνές στιλάτες εμφανίσεις, είναι μια επιδραστική influencer.

Ερωτευμένοι από το σχολείο, Γελένα και Νόβακ παντρεύτηκαν το 2014. Η Γελένα ήταν έγκυος στο πρώτο τους παιδί και έσκασε στην εκκλησία με ένα στράπλες ιβουάρ νυφικό με το ταμπελάκι του οίκου Alexander McQueen και την υπογραφή της Σάρα Μπέρτον, που έραψε και το νυφικό της Κέιτ Μίντλετον. Η Vogue τη συμπεριέλαβε το 2014 μαζί με τον σύζυγό της στη λίστα με τα πιο καλοντυμένα ζευγάρια, ενώ συχνά ο φακός τη συλλαμβάνει να χαριεντίζεται με την Άνα Γουίντουρ, που προφανώς εγκρίνει.

Στο ντύσιμο ξέρει ακριβώς τι της πηγαίνει, και ευτυχώς γι’ αυτήν της πηγαίνουν τα πάντα: τα καλοκαιρινά φουστανάκια που κολακεύουν το σώμα της, τα φλοράλ και τα φάνκι μοτίβα, το πολύ χρώμα. Είναι ατρόμητη στιλιστικά και, ολοφάνερα, ενημερώνεται για τις νέες τάσεις. Εκτός από τον Alexander McQueen, αγαπά επίσης τους οίκους Chanel, Wes Gordon, Cecilie Bahnsen.

Η Μέρι Περεγιό ξεχωρίζει για τη μελαχρινή φυσική της ομορφιά. Παντρεύτηκε τον Ράφα το 2019 στη Μαγιόρκα, τη γενέτειρα και των δύο. Στο μυστήριο και τη δεξίωση φόρεσε δύο σύνολα της σχεδιάστριας Rosa Clará: ένα μακρυμάνικο με art deco δαντέλα και κεντημένες στο χέρι λεπτομέρειες κι ένα ρομαντικό ξώπλατο.

Απέχει από τα social media και τις κοινωνικότητες, ενώ δεν τρέχει ξωπίσω από τον άνδρα της στους αγώνες. Στιλιστικά επίσης είναι διακριτική: επιλέγει απλά, κλασικά, διαχρονικά κομμάτια, που συνδυάζει με ακριβά επώνυμα αξεσουάρ. Το Juste un Clou του Cartier και το τετράφυλλο τριφύλλι του Van Cleef & Arpels στον καρπό της, μαζί με τζιν και t-shirt, είναι η πιο τρανταχτή απόδειξη της διακριτικής της κομψότητας. Όσον αφορά τις τσάντες, προτιμά τον Balenciaga, τον Louis Vuitton και τον οίκο Lottusse 1877 με έδρα τη Μαγιόρκα.