Η Μαρία Ολυμπία πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια Louis Vuitton

Το 26χρονο μοντέλο χαράζει τη δική του πορεία στη μόδα

Louis Vuitton: Η Μαρία-Ολυμπία της Ελλάδας και της Δανίας παρουσιάζει τη νέα καμπάνια του οίκου για τις τσάντες Capucines.

Νέα, δυναμική, μοντέρνα και κυρίως glamorous. Η Μαρία - Ολυμπία αποτελεί σήμερα ένα από τα αγαπημένα διεθνή κορίτσια της μόδας και πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του Louis Vuitton για τις τσάντες Capucines, όπως έκανε και στα τέλη του 2020. Η εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και ανιψιά της βασίλισσας Margrethe II της Δανίας παρακολούθησε το πρώτο της σόου υψηλής ραπτικής σε ηλικία μόλις 11 ετών, καθισμένη στα γόνατα του μπαμπά της, Παύλου, φορώντας ένα φόρεμα της πολυτελούς μάρκας παιδικών ρούχων Marie-Chantal.

Η ζωή της πλέον γεμάτη πάρτι, πολυτελή ταξίδια, social media, σκυλιά και αμέτρητες φωτογραφίσεις μόδας, απασχολεί τον τύπο σε κάθε της βήμα. Οι σπουδές ωστόσο, πάντα έπαιζαν σημαντικό ρόλο στη δημιουργική ζωή της μιας και η Ολυμπία έχει πτυχίο μάρκετινγκ μόδας από το Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης ενώ σπούδασε ιστορία της τέχνης, θέατρο, φωτογραφία, και γραφιστική. Εργάστηκε ως μαθητευόμενη στο Dior's couture τμήμα, στην ηλικία των 17 ετών και έκανε το ντεμπούτο της στο μόντελινγκ το 2017 σε ηλικία 21 ετών συμμετέχοντας σε μια διαφημιστική καμπάνια του οίκου Dolce & Gabbana που γυρίστηκε σε υπαίθρια αγορά στη Σικελία. Το νέο it girl της παγκόσμιας μόδας -όπως την αποκαλούν- και fashion influencer, ασχολείται ενεργά με τον χώρο του modeling, έχοντας συνεργαστεί με κορυφαία brands (όπως Marc Jacobs), έχει πάνω από 260 χιλιάδες ακολούθους στο Instagram εμπνέoντας fashionistas και μη με το ιδιαίτερο, φινετσάτο look στιλ της και έχει ποζάρει για γνωστά περιοδικά, όπως η Ιταλική Vogue.

© Louis Vuitton/Instagram

Η 26χρονη γνωστή-άγνωστη που φέρνει αέρα φρεσκάδας, αναζωογόνησης και sophisticated στυλ στην τελευταία καμπάνια του οίκου Louis Vuitton, παρουσιάζει τις νέες τσάντες Capucines (η σειρά οφείλει το όνομά της στο πρώτο κατάστημα που άνοιξε η Louis Vuitton στο Παρίσι, Rue Neuve-des-Capucines) της σεζόν, οι οποίες θα είναι διαθέσιμες στα καταστήματα από τα μέσα Αυγούστου. Συγκεκριμένα, στη νέα collection η τσάντα αναπροσαρμόστηκε από εποχή σε εποχή, διατηρώντας παράλληλα την κλασική αρχιτεκτονική της. Θα δούμε νέα elegant σχέδια με ιδιαίτερες λεπτομέρειες συνεχίζοντας έτσι, την επιτυχημένη πορεία των Capucines που από το 2013, τη χρονιά που δημιουργήθηκε το συγκεκριμένο σχέδιο η τσάντα, τόσο στη mini όσο και στη regular εκδοχή της, έχει γίνει η αγαπημένη των fashion girls.

Στους δρόμους του Λονδίνου αποκαλύπτοντας τα must-haves της σεζόν και φορώντας ένα ιδιαίτερο μαύρο με print μακρύ φόρεμα, η Μαρία Ολυμπία παρουσιάζει την ολόμαυρη τσάντα που έρχεται σε αντίθεση με την ζεστή απόχρωση Arizona και καλύπτεται με δερματικούς τόνους Taurillon Ruby στην επάνω λαβή. Με μια κομψή και τολμηρή απόχρωση, το δεύτερο σχέδιο περιλαμβάνει ολόμαυρο δέρμα Taurillon με μια ιδιαίτερη αλυσίδα που μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως το βράδυ. Red is the answer. Η τρίτη πρόταση είναι μια φλογερή απόχρωση του κόκκινου με χρυσές λεπτομέρειες που κάνει τέλεια αντίθεση με το denim πουά σύνολο της ενώ η παστέλ πράσινη τσάντα Capucines που δημιουργεί μια λαμπερή λάμψη και συνδυάζεται άψογα με την ζωντάνια της πριγκίπισσας, το preppy σύνολο με mini tennis φούστα και φαρδύ μπεζ πανωφόρι είνα η ιδανική πρόταση για να δημιουργήσεις το απόλυτο in fashion fall και όχι μόνο look.

Στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram της, μάλιστα, η κόρη της Μαρί Σαντάλ έχει δημοσιεύσει αρκετές από τις φωτογραφίες, αλλά και το βίντεο από τη καμπάνια του οίκου μόδας που την έχει χαρακτηρίσει ως style icon δέχοντας αμέτρητα σχόλια.