Οι 6 viral στιγμές στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού
© instagram / @coperni
Fashion

Οι 6 viral στιγμές στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού

Από το ψεκ φόρεμα των Coperni στο εντυπωσιακό φινάλε του Balmain με Cher επί της σκηνής

Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού: Οι 6 πιο viral στιγμές του λαμπερού event της μόδας.

Μαζί με την Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου, είναι θα λέγαμε το Μουντιάλ των fashion cognoscenti. Η παρισινή διοργάνωση δίνει τη στιλιστική γραμμή και προσελκύει το ενδιαφέρον όσων θέλουν να γνωρίζουν τι παίζει στη μόδα. Η Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού ολοκληρώθηκε στις 4 Οκτωβρίου και έδωσε την ευκαιρία στους σχεδιαστές και τους μεγάλους οίκους να παρουσιάσουν το όραμά τους. Ανατρέχουμε στα highlights του λαμπερού event.

Το ψεκ φόρεμα των Coperni 
Η Μπέλα Χαντίντ βρήκε στην πασαρέλα γυμνή φορώντας μόνο το στριγκάκι της. Δύο άνδρες ντυμένοι στα μαύρα άρπαξαν τα σπρέι τους και άρχισαν να την ψεκάζουν με ένα ειδικό λευκό υγρό. Σε μερικά λεπτά η Μπέλα φορούσε ένα κομψό λευκό φόρεμα, το οποίο μάλιστα κόπηκε επί της σκηνής παρουσία του «πελάτη» και απέκτησε ένα σέξι σκίσιμο. Ο οίκος Coperni έκλεψε την παράσταση με την καινοτομία του Fabrican. Η πιο μαγική στιγμή στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού. 

bella Hadid Closing coperni with a "spray on dress" SS23PFW Fashionshow #coperniss23

Τώρα ο Κάνιε Γουέστ και μοντέλο 
Ο ράπερ, σχεδιαστής και πρώην σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν άνοιξε το σόου του Balenciaga. Σε ένα λασπωμένο δυστοπικό σκηνικό ο Κάνιε περπάτησε βλοσυρός και αγέρωχος με ένα ολόμαυρο sci-fi σύνολο. Στο instagram του συνόδευσε τη φωτογραφία με τη λέξη «ΠΟΛΕΜΟΣ» με κεφαλαία. Θύμιζε κάπως τον Ρακιτζή της Eurovision. 

Η Cher στο φινάλε του Balmain
Ο Olivier Rousteing, καλλιτεχνικός διευθυντής του Balmain, ξεσήκωσε το κοινό μετά το σόου του περπατώντας στην πασαρέλα με τη Cher. Ο χώρος δονούνταν από το «Strong Enough», ενώ η Cher και ειδικά ο Rousteing έμοιαζε να βιώνουν την ευτυχέστερη στιγμή της ζωής τους.

Icons only for the Balmain Spring Summer 2023 Show Finale with Cher

Στα Folies Bergere
Το νυχτερινό κλαμπ Folies Bergere, των ομώνυμων μπαλέτων, ζωντάνεψε χάρις στον σχεδιαστή Charles de Vilmorin του οίκου Rochas. Στο instagram ο οίκος αναφέρει πως η συλλογή της σεζόν ήταν «μια ωδή στην απελπισία».

Rochas - Spring Summer 2023 - Fashion Show

Το μπαρόκ πάρτι του Dior
Η εισαγωγή του σόου της Maria Grazia Chiuri ήταν μια κανονική παράσταση χοροθεάτρου. «Σε αυτή τη βαριά ιστορική στιγμή, η μόδα είναι η μόνη περιοχή όπου μπορούμε ακόμα να παίξουμε» δήλωσε η σχεδιάστρια που εμπνεύστηκε τη συλλογή της από την Αικατερίνη των Μεδίκων. 

The Dior Spring-Summer 2023 Show

Το plus-size στα καλύτερά του
Η βελγίδα σχεδιάστρια Ester Manas έδειξε τα φορέματα και τα μαγιό της σχεδόν αποκλειστικά με plus-size μοντέλα, ενώ και η Άσλεϊ Γκράχαμ πασαρέλαρε για τον οίκο Balmain.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice