O Ράιαν Γκόσλινγκ είναι το νέο πρόσωπο στην καμπάνια Gucci

Ο υποψήφιος για Όσκαρ ηθοποιός θα σε κάνει να ερωτευτείς... τις βαλίτσες

Gucci: Η νέα καμπάνια με πρωταγωνιστή τον, υποψήφιο για Όσκαρ ηθοποιό, Ράιαν Γκόσλινγκ.

Από τον φακό του εξαιρετικού Glen Luchford έχουν περάσει πολλά brands και πολλοί καλλιτέχνες. Prada, Calvin Klein, Gucci, Ουίλιαμ Νταφόε, Άμπερ Βαλέτα, Μαντόνα σε billboards και περιοδικά μόδας. Η καμπάνια για τη σειρά Valigeria του οίκου Gucci με πρωταγωνιστή τον Ράιαν Γκόσλινγκ είναι η πιο πρόσφατη δουλειά του. Παρακολουθούμε τον Ράιαν σ' ένα ανώνυμο μοτέλ να ετοιμάζει ταξίδι. Κάθε κοστούμι επάνω του μοιάζει σαν να έπρεπε να το φοράει εκείνος. Μαζεύει όλα τα υπάρχοντα στις βαλίτσες της Savoy collection με τη χαρακτηριστική παλέτα Gucci και το διάσημο μοτίφ. Βαλίτσες μικρές και μεγάλες, καπελιέρες και μπαούλο. Αποσκευές προορισμένες για άλλα ταξίδια, από εκείνα που δεν περιμένεις σε ουρές και δεν σε ελέγχουν επιπλέον βάρος. Για εκείνα που δεν δίνεις λογαριασμό.

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ περιτριγυρισμένος από βαλίτσες, στην καμπάνια Gucci

Φορτώνει τις αποσκευές σ' ένα pick up φορτηγό, από τα αγαπημένα vintage αμερικάνικα με τις θελκτικές καμπύλες και τον λεβιέ στα δεξιά του τιμονιού. Ποιος ξέρει πού πηγαίνει; «Το ταξίδι για τον Gucci δεν ήταν ποτέ μόνο σωματικό. Είναι η μάρκα που συνόδευσε τους καλλιτέχνες, τους συγγραφείς, τους ηθοποιούς και τους σκηνοθέτες του Χόλιγουντ στα ταξίδια τους», θα πει ο δαιμόνιος Alessandro Michele, o καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου. Αναφέρεται, βεβαίως, σε εποχές που δεν καραδοκούσαν παπαράτσι στο LAX για να φωτογραφήσουν τη Ζα Ζα Γκαμπόρ και σίγουρα δεν την ανέβαζε η ίδια στα social media της. Ο Ράιαν δεν έχει social ούτως ή άλλως.

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ περιτριγυρισμένος από βαλίτσες, στην καμπάνια Gucci

Αυτή είναι η αισθητική της καμπάνιας: ιδιωτικά, προσωπικά, πολύτιμα ταξίδια. Ο Ράιαν Γκόσλινγκ φτάνει στη θάλασσα. Να είναι το Μοντερέι της Καλιφόρνια; Είπαμε, δεν έχει σημασία, δεν πουλάμε βαλίτσες εδώ, πουλάμε όνειρο. Καθώς σέρνει τις βαλίτσες και το μπαούλο, η τιμή του οποίου φτάνει τις 55 χιλιάδες ευρώ και το ύψος του τα 130 εκατοστά, κάνει μια παύση. Ανοίγει το μπαούλο, κοιτάζει μέσα, το σκοτάδι τον καλεί. Με μια κίνηση, μπαίνει μέσα σ' έναν κόσμο ακόμη πιο ιδιωτικό, αποκλειστικό, αιθέριο. Δεν είναι μόνο χρηστική η βαλίτσα, είναι μια δήλωση προς εαυτόν και αλλήλους.

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ περιτριγυρισμένος από βαλίτσες, στην καμπάνια Gucci

Θα έπρεπε να περιμένουμε μια τέτοια συνεργασία. Είναι καιρός τώρα που ο Ράιαν Γκόσλινγκ επιλέγει Gucci στις δημόσιες εμφανίσεις του. Είναι όμως και καιρός τώρα που αποφάσισε να βγει από μια ιδιότυπη εσωστρέφεια που τον ορίζει. Να πειραματιστεί με τα μαλλιά, το στυλ, το ρεπερτόριο και τις ταινίες του. Με την κούκλα σύζυγο Eva Mendes είναι μαζί από το 2011 κι έχουν δυο κόρες. Εκείνη δεν είχε ποτέ όνειρο να κάνει παιδιά. «Μετά προέκυψε ο Ράιαν», θα πει σε συνέντευξή της. «Το ερωτεύτηκα και τότε έμοιαζε πια λογικό να θέλω όχι απλώς παιδιά, αλλά τα δικά του παιδιά».

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ περιτριγυρισμένος από βαλίτσες, στην καμπάνια Gucci

Κερδίζουν επάξια τον τίτλο του πιο διακριτικού και σέξι ζευγαριού. Γήινοι και όμορφοι. Ήσυχοι. Ο Ράιαν είναι καταπληκτικός ηθοποιός, σίγουρα πολύ καλύτερος από πολλούς άλλους που γεμίζουν περιοδικά και websites. Είναι γοητευτικός, είναι συμπαθής κι όμως μοιάζει για χρόνια να κάνει πίσω. Σαν κάτι να τον τρομάζει, το μονοπάτι του μού θυμίζει εκείνο του συνομήλικού του Τζακ Τζίλενχολ. Είναι η ευλογημένη και σεμνή γενιά που έγινε σαράντα. Και είναι η ώρα τους πια για τα καλά.

GUCCI TRAVEL CAMPAIGN

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice