Ο Balenciaga κυκλοφόρησε τσάντα που μοιάζει με σακούλα από πατατάκια

Δεν κοστίζουν όμως το ίδιο

62224-137655.jpg
Newsroom |

Η νέα τσάντα του οίκου Balenciaga, είναι μία άδεια σακούλα από πατατάκια Lay's

O Γεωργιανός Demna Gvasalia ανέλαβε τον ιστορικό οίκο Balenciaga πριν από εφτά χρόνια και μέσα σε αυτό το διάστημα οι επιλογές του, όπως λένε πολλοί που παρακολουθούν τη δουλειά του, τις περισσότερες φορές είναι ακραίες. Για παράδειγμα νωρίτερα φέτος, ο Demna εντοπίστηκε να χρησιμοποιεί ένα χρησιμοποιημένο πακέτο από πατατάκια, ως τσαντάκι, κάτι που του έδωσε έμπνευση για την πιο εκκεντρική τσάντα Βalenciaga για τη σεζόν SS23.

H νέα τσάντα αποτελεί, η ποία αποτελεί το νέο hot item του οίκου, είναι μία συνεργασία της Balenciaga με το brand Frito-Lay, στο οποίο ανήκουν και τα πατατάκια τύπου Lay’s. Συγκεκριμένα, η τσάντα είναι δερμάτινη και έχει πάνω της τυπωμένο το print που υπάρχει στο εξωτερικό της σακούλας με τα Lay’s πατατάκια. Το εσωτερικό της έχει ασημί φόδρα και το πάνω μέρος της κλείνει με φερμουάρ. Όσο για το κόστος, αυτό φτάνει τα 1800 δολάρια. 

Έχοντας μετατρέψει ένα βρώμικο, λερωμένο παπούτσι, μια τσάντα σκουπιδιών και παπούτσια Crocs σε πολυτελή αξεσουάρ, ο σχεδιαστής φαίνεται ότι έχει μια τάση στις μετατροπές άχρηστων υλικών. 

«Μισώ τα κουτιά και μισώ τις ετικέτες και μισώ να με χαρακτηρίζουν και να με βάζουν σε κουτιά. Η κοινωνία, το ίντερνετ και ο κόσμος γενικότερα λατρεύουν να το κάνουν αυτό, γιατί έτσι νιώθουν ασφάλεια», αναφέρουν οι σημειώσεις του σόου του. «Η μόδα στο καλύτερο σενάριο της δεν πρέπει να χρειάζεται μια ιστορία για να πουληθεί σε κάποιον. Ή σου αρέσει ή δεν σου αρέσει» ανέφερε ο ίδιος πρόσφατα. 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice