Τι νυφικό θα φορούσε σήμερα η Carrie Bradshaw;

Το ίντερνετ γέμισε με το πάντα επίκαιρο νυφικό της Κάρι που σχεδίασε η Βίβιεν Γουέστγουντ για τον γάμο της με τον Big που δεν έγινε ποτέ

And just like that: Τι νυφικό θα φορούσε σήμερα η Carrie Bradshaw από το Sex and the City; Οι φωτογραφίες από τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου της σειράς.

Πολύτιμος ταφτάς και σατέν ντουσέζ. Ένα moulage γλυπτό στο σώμα της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, όπως το είδαμε να καταφθάνει στο σπίτι της μερικές μέρες πριν τον γάμο της με τον Big. Η Κάρι είχε ήδη φωτογραφηθεί για τη Vogue με τα νυφικά κορυφαίων σχεδιαστών: Vera Wang, Carolina Herrera, Christian Lacroix, Lanvin, Dior, Oscar de la Renta. Ο γάμος εκείνος δεν έγινε ποτέ: ο Big σάστισε, ποιος ξέρει γιατί, εκείνη, που είχε φορέσει ένα μπλε ηλεκτρίκ κοτσύφι στο κεφάλι, του πάτησε τις γλαδιόλες καταμεσίς του δρόμου που την επαράτησε και πήγε με τις φίλες στο Κάιρο. Έμεινε εκείνο το πολυσέλιδο editorial να μας θυμίζει πώς ήταν οι νύφες το 2008.

Γόβες Moanolo Blahnik

Τις τελευταίες ημέρες πρωταγωνιστεί σε όλα τα webstes η Κάρι να βγαίνει από την είσοδο του σπιτιού της στη Νέα Υόρκη φορώντας το νυφικό του γάμου που δεν έγινε ποτέ. Είναι φωτογραφίες από τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου «And just like that», του spin off του διάσημου σήριαλ. Εκτός από τα φτερά στο κεφάλι, φορά ένα azure μαντόμε γάντια και παπούτσια που μοιάζουν σε εκείνα τα φίνα σατέν Manolo Hangisi που φόρεσε στον γάμο που τελικά έκανε με τον Big στο δημαρχείο. Χωρίς την πόρπη. Ο Big δεν ζει πια. Γιατί να τρέχει στους δρόμους με αυτό το ρούχο; Θα το μάθουμε όταν προβληθεί ο νέος κύκλος. Μέχρι τότε, κάνουμε εικασίες.

Μοντέλο με νυφικό Valentino
Valentino

Αν παντρευόταν σήμερα η Κάρι ποιον σχεδιαστή θα επέλεγε; Όχι η σημερινή, ώριμη και χήρα Carrie αλλά η αντισυμβατική, με αιχμηρό στυλ και ακόμη πιο αιχμηρό λόγο δημοσιογράφος και socialite της Νέας Υόρκης. H Vera Wang είναι irrelevant, ο Galiano εκδιώχθηκε από τον Dior, ο Ελμπάζ πέθανε, ο Lacroix βαδίζει σε άλλες ατραπούς μην καταφέρνοντας ποτέ να τροχιοδρομήσει στο λαμπερό μονοπάτι του. Σήμερα θα την έντυνε ο Jacquemus: ένα βαμβακερό φόρεμα με fishtail ή ένα ντραπέ φόρεμα με σκίσιμο από την οικονομική σειρά. Θα την έντυνε ο Πιερπάολο Πιτσόλι του Valentino όπως την είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο του προηγούμενου κύκλου στο Παρίσι. Θα ήταν φούξια; Μπορεί να ήταν από εκείνη τη συλλογή Haute Couture που παρουσίασε το 2020 στην καρδιά του κορωνοϊού: λευκό, πολύ πολύ μακρύ, μοναδικό. Θα της έστελνε ρούχο ο Ρικάρντο Τίσι που με το μαγικό του χέρι εκτίναξε τον Givenchy κι έπειτα στριμώχτηκε για λίγο στον Burberry μέχρι να κάνει, πριν λίγες μέρες, το επόμενο βήμα: να σχεδιάζει κάτω από το δικό του όνομα.

Μοντέλα με νυφικό Valentino
Valentino
Μοντέλα με νυφικό Valentino
Valentino

Αν ζούσε ο Virgil Αbloh θα έκανε κι εκείνος την πρότασή του, ενδεχομένως χρησιμοποιώντας τυπογραφία περιγραφική (νυφικό, βέλο, ουρά) ή την αγαπημένη έκφραση της Κάρι: i couldn’t help but wonder. Πράγματι, δεν μπορούμε παρά να αναρωτιόμαστε. Τι θα επέλεγε ένας fictional χαρακτήρας που έζησε λίγο στη Νέα Υόρκη πριν δεκεατίες. Μπορεί η 11η Σεπτεμβρίου να τη συνετάραξε, όμως εμείς ζήσαμε οικονομικές κρίσεις και πόλεμους και πανδημίες. Θα παντρευόταν σήμερα η Κάρι; Ούτε τότε, ούτε σήμερα ο γάμος ήταν πράξη επαναστατική. Όμως όταν αγαπάς και όταν είσαι ερωτευμένος θέλεις το φουλ μενού με όλα τα συμπαρομαρτούντα: το once in a lifetime φόρεμα, στην πιο όμορφη εκδοχή του εαυτού σου για να δηλώνεις μπροστά σε μάρτυρες και Θεούς ότι τον ποθείς κι ότι θες να σε ποθεί εις τους αιώνες των αιώνων. Με κάτι νέο, κάτι παλιό, κάτι δανεικό, κάτι κυανό, ακριβώς όπως η τελευταία εμφάνισή της στο backstage του νέου κύκλου.

Μοντέλο με νυφικό Jacquemus
Jacquemus

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice