Οι teddy bags ξαναχτυπούν: Ποιες ξεχωρίσαμε
© net-a-porter / Instagram marcjacobs / Stella McCartney
Fashion

Οι teddy bags ξαναχτυπούν: Ποιες ξεχωρίσαμε

Fendi, Stella McCartney και Bottega Veneta τις συμπεριέλαβαν στις κολεξιόν τους

Οι Τeddy bags έκαναν την εμφάνιση τους πέρυσι και θα παραμείνουν και φέτος στις τάσεις 

Είναι γούνινες και θυμίζουν παιδικό αρκουδάκι ή -στην καλύτερη περίπτωση- μαξιλάρι καναπέ. Είναι οι teddy bags, οι οποίες αποτελούν το trend που ξεκίνησε την προηγούμενη χρονιά. Η Fendi, η Stella McCartney και η Bottega Veneta λάνσαραν teddy bags στις νέες κολεξιόν τους, γεγονός που σηματοδότησε την επικράτηση του trend μέχρι και σήμερα. Καθώς ήδη διανύουμε το φθινόπωρο, μπορούμε πλέον να κατεβάσουμε τις περσινές μας teddy bags από το πατάρι, μαζί με τα πουλόβερ, τα παλτό και τις δερμάτινες μπότες. Στην περίπτωση που δεν αγοράσαμε μια teddy bag την προηγούμενη χρονιά, η αγορά είναι γεμάτη από διαφορετικές εκδοχές χνουδωτών τσαντών, πολλές από τις οποίες είναι πολύ πιο καλόγουστες και περίτεχνες από αυτές που κυκλοφόρησαν πέρυσι. Δείτε παρακάτω μερικές από αυτές, οι οποίες ανήκουν, είτε στις προηγούμενες κολεξιόν είτε στις φετινές, και οι οποίες πρόκειται να κυριαρχήσουν στις εμφανίσεις μας και φέτος.

H Jodie της Bottega Veneta έκανε το ντεμπούτο της μόλις πριν από ένα χρόνο, αλλά έχει ήδη κυκλοφορήσει σε αμέτρητα χρώματα και υφές. Αυτή είναι μια από τις πιο μικρές και ποπ εκδοχές της σε μια απόχρωση του κίτρινου. Είναι ιδανική για να προσθέσει κανείς χρώμα σε ένα μονόχρωμο σύνολο.

H Jodie της Bottega Veneta
Ⓒ NET‑A‑PORTER

H Le Chiquito, η μικροσκοπική τσάντα του Jacquemus, πέρα από viral στο διαδίκτυο, είναι και ένα bestseller της εταιρείας. Οι teddy εκδόχες της Le Chiquito, που κυκλοφόρησαν, αύξησαν ακόμη περισσότερο την απήχησή της.

H Le Chiquito του Jacquemus
© Modesens

H Baguette της Fendi διαθέτει το εφέ γούνας, αλλά σε σημεία της είναι διακοσμημένη με σκούρο καφέ δέρμα. Το σχέδιο είναι διαθέσιμο σε διάφορα χρώματα.

H Baguette της Fendi
©Fendi

 Η Mini Falabella Faux Fur Tote της Stella McCartney είναι μια από τις λίγες εκδοχές teddy bag, που διαθέτει αλυσίδες. Τα μικρά διαμαντάκια, που κοσμούν τις αλυσιδές, την καθιστούν ακόμη πιο κομψή.

 Η Mini Falabella Faux Fur Tote της Stella McCartney
© Stella McCartney

Ο Marc Jacobs δημιούργησε μια παιχνιδιάρικη προσέγγιση της δημοφιλής Tote Bag, σύμφωνα με την οποία η τσάντα είναι καλλυμμένη ολόκληρη με γούνα. Η τσάντα αυτή έγινε πολύ γρήγορα δημοφιλής λόγω αφενός του ιδιαίτερου στυλ της, και αφετέρου λόγω της πρακτικότητάς της.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice