Πέθανε ο σχεδιαστής μόδας Αντόνιο Ντ' Αμίκο
Πέθανε ο σχεδιαστής μόδας Αντόνιο Ντ' Αμίκο © WikiMedia Commons
Fashion

Πέθανε ο σχεδιαστής μόδας Αντόνιο Ντ' Αμίκο σε ηλικία 63 ετών

Υπήρξε σύντροφος του Τζιάνι Βερσάτσε

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Πέθανε ο σχεδιαστής μόδας Αντόνιο Ντ' Αμίκο σε ηλικία 63 ετών - Η περιπέτεια υγείας του - Υπήρξε σύντροφος του Τζιάνι Βερσάτσε

Πέθανε σε ηλικία 63 ετών και μετά από πολύμηνη περιπέτεια υγείας ο σχεδιαστής μόδας, Αντόνιο Ντ' Αμίκο. Ο μάνατζερ και φίλος του, Ρόντι Μίρι, ανακοίνωσε τα νέα σήμερα το πρωί. «Κατά τη διάρκεια της ζωής του», λένε όσοι ήταν κοντά του, «έδινε πάντα σε όλους ένα παράδειγμα δύναμης και θάρρους». Πριν από ένα χρόνο, ο Ντ' Αμίκο είχε εγκαινιάσει τη νέα του σειρά ενδυματολογικών κοστουμιών, Principe di Ragada.

Σύντροφος του Τζιάνι Βερσάτσε που δολοφονήθηκε στο Μαϊάμι Μπιτς τον Ιούλιο του 1987, ο οποίος του είχε αφήσει τεράστια περιουσία αλλά και τη χρήση της έπαυλής του, ο Ντ' Αμίκο είχε κακές σχέσεις με τους αδελφούς Βερσάτσε. Η κόντρα αυτή δεν έσβησε ποτέ με την πάροδο των χρόνων.

Ποιος ήταν ο Αντόνιο Ντ' Αμίκο

Ο Αντόνιο Ντ' Αμίκο γνώρισε τον Τζιάνι Βερσάτσε το 1982 και από τότε δεν αποχωρίστηκαν ποτέ ο ένας τον άλλον μέχρι το 1997, τη χρονιά του δραματικού θανάτου του Βερσάτσε. Ο Αντόνιο Ντ' Αμίκο υπήρξε ένας σχεδιαστής που συνέβαλε στη σειρά αθλητικών ενδυμάτων Βερσάτσε.

Στη διαθήκη του, ο Τζιάνι Βερσάτσε του άφησε σύνταξη 25.000 ευρώ μηνιαίως και το δικαίωμα να ζει στα ακίνητά του. Ο Ντ' Αμίκο αρνήθηκε να ζήσει στα σπίτια του καθώς και τη σύνταξη, προτιμώντας έναν εφάπαξ διακανονισμό. Με αυτό το κεφάλαιο, ίδρυσε έναν οίκο μόδας στο όνομά του, ο οποίος χρεοκόπησε τρία χρόνια αργότερα.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice