Έβελυν Καζαντζόγλου, Aθηνά Οικονομάκου, Hailey Bieber
© Instagram Evelyn Kazantzoglou/ © Instagram Athina Oikonomakou/ © Instagram Hailey Bieber
Fashion

Happy New Year 2023: Τι φόρεσαν οι Έλληνες και ξένοι celebrities την Πρωτοχρονιά και πώς γιόρτασαν;

Πούπουλα, strass και το red dress είχαν την τιμητική τους ενώ άλλοι διάλεξαν πυτζάμες

Πρωτοχρονιά 2023: Τι φόρεσαν οι Έλληνες και ξένοι celebrities και πώς γιόρτασαν τον ερχομό του νέου χρόνου

And a Happy New Year. Οι περισσότεροι φόρεσαν glamorous κοστούμια και φορέματα όπως η οικογένεια Σπανούλη- Χοψονίδου αλλά και η JLO στο Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν ενώ άλλοι πιο απλά και «χουχουλιάρικα» σύνολα σαν την Kim και την Salma Hayek. Αφού έφαγαν τα μελομακάρονα τους, κάθισαν στα γιορτινά τους τραπέζια, υποδέχτηκαν τα νέα μέλη της οικογένειας τους όπως η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής, κράτησαν στιγμές και αναμνήσεις από εκείνους που έφυγαν όπως η Σίσσυ Χρηστίδου αγκαλιά με τον πατέρα της, ενώ μερικοί είχαν τις περιπέτειες τους όπως η Μαρία Μπακοδήμου με την Μαρία Καβογιάννη. Οι Έλληνες και ξένοι celebrities, ηθοποιοί, τραγουδιστές, μοντέλα, παρουσιαστές άφησαν πίσω τους το 2022 και υποδέχτηκαν τη νέα χρονιά, ποστάροντας φωτογραφίες στα social media μαζί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Παρακάτω, συγκεντρώσαμε μερικές μόνο από τις εορταστικές τους στιγμές και τα outfit που επέλεξαν.

Μαίρη Συνατσάκη και Ίαν Στρατής

«Ξεκινήσαμε τη χρονιά 202ΔΥΟ και υποδεχόμαστε την καινούργια 202ΤΡΕΙΣ» έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη στο post που ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram. H γνωστή influencer, παρουσιάστρια και επιχειρηματίας και ο σύντροφος της Ίαν Στρατής ντυμένοι χουχουλιάρικα με τις ολόσωμες βελουτέ πυτζάμες τους και αγκαλιασμένοι κρατώντας την μικρή τους που ήρθε στον κόσμο πριν από ένα μήνα περίπου, γιόρτασαν με την «οικογένεια» τους στο σπίτι.

Ήβη Αδάμου και Μιχάλης Κουϊνέλης

Πράσινο και μπλε πουλόβερ με τζιν φόρεσε η Ήβη, λαμπερό φόρεμα η μικρή τους και φόρμες ο Μιχάλης. Έστειλαν τις ευχές και την αγάπη τους για ένα ευτυχισμένο ακόμη έτος από το σπίτι μπροστά από το Χριστουγεννιάτικο elegant δέντρο τους.

Ολυμπία Χοψονίδου και Βασίλης Σπανούλης

Μαύρο κοστούμι διάλεξε ο Βασίλης Σπανούλης και εντυπωσιακό μαύρο μακρύ φόρεμα η Ολυμπία Χοψονίδου. Στο σπίτι τους, οικογενειακά περιμένουν τον ερχομό του νέου έτους μαζί με τα 6 τους παιδιά ωστόσο το μοντέλο κλέβει την παράσταση με την στιλάτη της εμφάνιση.

Aθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος

Family photo και από την Αθηνά Οικονομάκου. Στράπλες red dress με ιδιαίτερο τελείωμα, χαμογελαστή και αγκαλιασμένη με την οικογένεια της γιορτάζει το νέο έτος οικογενειακά.

Σίσσυ Χρηστίδου

«Στο σπίτι της μαμάς, για πρώτη φορά χωρίς τη μαμά, όμως με το χαμόγελο που της υποσχεθήκαμε…Όσοι ζείτε τέτοια πρώτα, τα πιο δύσκολα, αγκαλιαστείτε πιο σφιχτά..
Όσοι θέλατε να είστε σπιτι και δεν μπορέσατε, όσοι είστε σε κάποιο κρεβάτι νοσοκομείου ή είναι κάποιος που αγαπάτε, όσοι για κάποιο λόγο είστε μόνοι ή νιώθετε μόνοι… να ξέρετε.. δεν είστε.. Και όσοι έχετε την ευλογία να ζείτε τις πιο φωτεινές, τις πιο χαρούμενες γιορτές στείλτε χαρά, φως και αγάπη.. Η αγάπη όλα τα γιατρεύει.. και τα αγιάτρευτα..Με το καλό να έρθει αυτή η χρονιά ρε παιδιά και ας φύγει ήσυχα, χωρίς να πάρει τίποτα..Καλή χρονιά ❤️» έγραψε η Σίσσυ Χρηστίδου στην Πρωτοχρονιάτικη φωτογραφία που ανέβασε αγκαλιασμένη με τον μπαμπά της. Η παρουσιάστρια φορώντας ένα μαύρο φόρεμα και το αγαπημένο της κόκκινο κραγιον υποδέχτηκε τη νέα χρονιά στο πατρικό της σπίτι με τον πατέρα της μετά το χαμό της μητέρας της.

Έβελυν Καζαντζόγλου

Ένα κατακόκκινο μακρύ κόκκινο κομψό φόρεμα της Σίλιας Κριθαριώτη, μαύρα γάντια, μαύρο γούνινο παλτό και glamorous κοσμήματα. «Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε στους -7 βαθμούς Κελσίου στη Βουδαπέστη σε έναν σταθμό λεωφορείων με λεωφορεία που πηγαινοέρχονταν κάθε 1 λεπτό, οπότε έτρεχα πάνω κάτω κάθε φορά που ερχόταν ένα λεωφορείο με αυτή τη μακριά ουρά. Αυτό το φόρεμα χρειαζόταν μια βαλίτσα από μόνο του. Αλλά δεν με νοιάζει… Πραγματικά δεν με νοιάζει! Γιατί αγαπώ τη δουλειά μου! Το κάνω αυτό για περισσότερα από 20 χρόνια τώρα και εξακολουθώ να προσδοκώ για περισσότερα! Έτσι το 2023 είμαι έτοιμη για ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!!!» έγραψε μεταξύ άλλων στο προσωπικό της λογαριασμό ανήμερα της Πρωτοχρονιάς η Έβελυν Καζαντζόγλου που μάλλον την βρήκε στη δουλειά της.

Μαρία Μπακοδήμου και Μαρία Καβογιάννη

Οι αγαπημένες φίλες γιόρτασαν στο Πήλιο με την παρέα τους. Η Μαρία Μπακοδήμου επέλεξε ένα total black σύνολο, μαύρο ζιβάγκο και παντελόνα ενώ η Μαρία Καβογιάννη ένα φόρεμα μαύρο με χρυσές λεπτομέρειες για την Πρωτοχρονιά. Ναι ναι φυσικά και έχει γίνει viral η περιπέτεια τους αφού έχασαν το μονοπάτι της επιστροφής, κορίτσια την επόμενη φορά, βάλτε σημάδια!

Δούκισσα Νομικού

«2023 I am ready 💪🧚🏻‍♀️#JustWearYourInvisibleWingsAndFly» πόσταρε η παρουσιάστρια ανήμερα της Πρωτοχρονιάς. Μαύρο T-Shirt, τζιν παντελόνι, απλό μακιγιάζ, μακριά μαλλιά και φτερά επέλεξε η Dutchesss. 

Βασιλική Ρούσσου

Το μοντέλο και designer επέλεξε το must have της σεζόν μαύρη mini φούστα με πούλιες και ροζ πούπουλα, μπλούζα διαφάνεια, black bralette και γόβες. Η λαμπερή της εμφάνιση για ακόμη μια χρονιά σχολιάστηκε στα social media από πολλούς fan της διάσημους και μη. Τα χέρια ψηλά σηκώνει η Μελία Κράιλινγκ ενώ φωτιές σχολιάζει η αγαπημένη της φίλη Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Η Βασιλική Ρούσσου πέρασε την Πρωτοχρονιά της σε σπίτι φίλων μπροστά στο τζάκι παρέα με τους αγαπημένους της και πόζαρε στην τραπεζαρία. 

Βίκυ Καγιά

Μαζί με τους αγαπημένους της φίλους γιόρτασε το διάσημο μοντέλο τον ερχομό του νέου έτους σε γνωστό κέντρο διασκέδασης. «The ultimate Greek style celebration for my best friend» όπως σχολίασε συγκεκριμένα με λίγα λόγια στο post της. Πόσταρε φωτογραφίες με τους φίλους της όσο χορεύουν και τραγουδούν -μεταξύ αυτών και η Αlicia Peristeris, η Δανάη Μπάρκα κ.ά.- ενώ φορούσε το chic πουπουλένιο λευκό τιραντέ top της και μαύρο παντελόνι. Από εμένα είναι ναι πάντως Βίκυ. 

Κατερίνα Καινούργιου

Κόκκινο φόρεμα επέλεξε και η γνωστή παρουσιάστρια για τη χρονιά που στο πάνω μέρος του έχει διαφάνεια και ολοκλήρωσε το outfit της με χρυσά κοσμήματα και πέδιλα. H Κατερίνα Καινούργιου πόζαρε στον καθρέφτη του σπιτιού της και μεταξύ άλλων ανέφερε κάτω από το post της στο Instagram «Ελπιζω να φορέσατε τα καλά σας …όχι μονο στο σώμα σας αλλά και στην ψυχή σας».

Jennifer Lopez

Με ένα elegant σύνολο κόκκινο τοπ με βαθύ ντεκολτέ, ζώνη με strass και μαύρη μακριά φούστα έκανε το ρεβεγιόν της η γνωστή τραγουδίστρια. Η JLO δημοσίευσε στο προσωπικό της λογαριασμό στα social ένα βίντεο όπου παίζει με τα φίλτρα του Instagram, φοράει διάφανα γυαλιά με mini μπαλόνια 2023 απογειώνοντας έτσι, την γιορτινή της διάθεση και κρατάει ένα ποτήρι σαμπάνια στο χέρι. «Καλή χρονιά» και σε σένα Jennifer Lopez μου.

Kim Kardashian και Kylie Jenner

Ναι ναι το παρατήρησες και εσύ η Κim δεν μας έχει συνηθίσει σε τόσο απλές Πρωτοχρονιάτικες εμφανίσεις. Η γνωστή influencer επέλεξε ένα total black σύνολο με teddy φόρμες, απλό nude μακιγιάζ και ποζάρει με διάφορες γκριμάτσες στις 2 Ιανουαρίου πιθανότατα από τον καναπές του σπιτιού της ενώ η αδερφή της Kylie Jenner αντιθέτως επέλεξε Πρωτοχρονιάτικα μια ολόσωμη sexy φόρμα, μαύρη γούνα, μαύρες γόβες, slick κότσο και έντονο μακιγιάζ. «NYE» outfit για τα καλά.

Kylie Jenner
© Instagram Kylie Jenner

Emily Ratajkowski 

Ένα εντυπωσιακό short dress γεμάτο παγιέτες με βαθύ ντεκολτέ, πράσινες και χρυσές λεπτομέρειες επέλεξε το μοντέλο στο Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν δίπλα στη θάλασσα και τους τροπικούς φοίνικες. Η Emily Ratajkowski ευχήθηκε "Καλή χρονιά" στους 29.6 εκατομμύρια διαδικτυακούς της φίλους, με φωτογραφίες από το αντρεπτικό καλοκαιρινό ρεβεγιόν στο οποίο παρευρέθηκε.

Salma Hayek

Το mood είναι πυτζάμες και η Salma το υποστηρίζει παρέα με τον καφέ της. Την πρώτη μέρα του χρόνου ανέβασε φωτογραφία με τις ροζ πυτζάμες της και πίσω της ένα ειδυλλιακό τοπίο.

Selena Gomez

Sparkle like a star. Η ηθοποιός πόζαρε παρέα με τους αγαπημένους της φίλους φορώντας το απόλυτο φόρεμα για το Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν. Dress to Impress φυσικά με πούλιες και έξω την πλάτη. Νεανικό, φρέσκο outfit με πιο απρόσμενο styling. 

Hailey Bieber

«Holiday Dump ❄️☀️ best times. best friends. Happy New Year ✨✨🤍» πόσταρε η Hailey Bieber. To μοντέλο φορώντας ένα εντυπωσιακό μαύρο φόρεμα με έντονα σκισίματα και χορεύοντας γιόρτασε παρέα με τους δικούς της.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice