Emily in Paris: Τα καλύτερα looks που είδαμε στη νέα σεζόν της σειράς του Netflix

Μήπως οι συμπρωταγωνίστριες της Emily έχουν περισσότερο στιλ από την Emily;

Emily in Paris: Ένας οδηγός για τα ρούχα που φορέθηκαν στην 3η σεζόν 

Η πολυαναμενόμενη τρίτη σεζόν του "Emily in Paris" κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό. Πολύ γρήγορα η σειρά βρέθηκε στη δεύτερη θέση του Top 10 της πλατφόρμας streaming Netflix. Η νέα σεζόν, όπως και οι προηγούμενες δύο, δεν ξεχώρισε λόγω του μοναδικού της σεναρίου. Μάλιστα, η πρώτη και η δεύτερη σεζόν θεωρήθηκε από πολλούς ότι παρουσιάζει τα κλισέ για τη ζωή στη Γαλλία. Η τρίτη σεζόν όμως, λέγεται πως είναι με διαφορά καλύτερη από τις προηγούμενες. Συναρπαστική πλοκή, πιο σύνθετοι χαρακτήρες, γραφικά πλάνα από το Παρίσι και, φυσικά, υπερκομψές εμφανίσεις. H μόδα έχει την τιμητική της σε κάθε σεζόν της Emily in Paris.

Κατά τη διάρκεια των 10 επεισοδίων της τρίτης σεζόν, η Emily άλλαξε 50 outfits, μερικά από τα οποία αξίζουν ειδική αναφορά. Κάποια looks ήταν εξαιρετικά καλαίσθητα, άλλα όχι. Όλα ήταν εκκεντρικά, πολύχρωμα και τολμηρά. Σε αυτόν τον κύκλο το στιλ της Emily συναγωνίστηκαν, τόσο η αντίζηλος της Camille, όσο και η κολλητή της φίλη, η Mindy.

© Stéphanie Branchu/Netflix

Φέτος η Emily ρισκάρει περισσότερο με τις επιλογές της και μοιάζει σχεδόν σαν να αποφεύγει το minimal γαλλικό στυλ. Highlights στιγμές της αποτελούν: το πράσινο gingham Leslie Amon μαγιό, που φοράει στο event της JVMA  (5ο επεισόδιο)· το πολύχρωμο, καρό σακάκι Mira Mikati  με το ριγέ πουκάμισο στο γραφείο (5ο επεισόδιο) · το vintage print shift φόρεμα της Mary Katrantzou , συνδυασμένο με ένα αντιανεμικό Tod's και purple suede μπότες Gianvito Rossi  (7ο επεισόδιο)·

© Marie Etchegoyen/Netflix

Από την άλλη, η Camille κάνει ανατρεπτικές εμφανίσεις, που έχουν μια δόση French Girl Chic. Φαίνεται ότι τα oversized σακάκια και blazers και φορέματα με παγιέτες είναι τα αγαπημένα είδη της γκαρνταρόμπας της για φέτος. Tα υπερμεγέθη blazers Jacquemus σε lime χρώμα και το τουίντ Schiaparelli.

© Stéphanie Branchu/Netflix

Ανάμεσα στους «πρωταγωνιστές» της τρίτης σεζόν ανήκει και ο Balmain. H Emily εμφανίζεται με τρία looks φουλ Balmain, τα οποία έχουν αγαπήσει ιδιαίτερα οι φαν της σειράς. Ακόμα, η Camille φοράει στο πρώτο επεισόδιο του κύκλου ένα super-cool μουφάν Balmain White Oversized Graffiti.

© Marie Etchegoyen/Netflix
© Marie Etchegoyen/Netflix

Την ίδια στιγμή, η Mindy, η φιλόδοξη τραγουδίστρια που απαρνήθηκε την κληρονομιά του πατέρα της, αποδεικνύει στα νέα επεισόδια πως γνωρίζει από μόδα. Το neon look που φόρεσε στο La Trompette Bleue, το πράσινο σύνολο στο καφέ και το ολόχρυσο κοστούμι με το οποίο εμφανίζεται στο πάρκο είναι από τις πιο αβίαστα στιλάτες της Emily in Paris. Τέλος, το  Viva Magenta φόρεμα της Mindy με τα cut-outs στα πάρτι αρραβώνων της Camille και του Gabriel είναι το απόλυτο inspo για τη φετινή χρονιά.