Κάιλι Τζένερ: Σάλος με την εμφάνισή της - «Φόρεσε» ψεύτικο κεφάλι λιονταριού!
Κyle Jenner/Ιnstagram
Fashion

Η αμφιλεγόμενη εμφάνιση της Κάιλι Τζένερ με κεφάλι λιονταριού στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι

Στο concept του οίκου Schiaparelli

62224-137655.jpg
Newsroom |

Kάιλι Τζένερ: Με κεφάλι λιονταριού στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι - Αντιδράσεις των φιλόζωων

Η επιχειρηματίας και τηλεπερσόνα Κάιλι Τζένερ εμφανίστηκε με ένα μαύρο βελούδινο φόρεμα κι ένα ψεύτικο κεφάλι λιονταριού στον ώμο της στο show του οίκου Schiaparelli.

Μέσα από το προφίλ της στο Instagram, η Τζένερ ανάρτησε μερικά από τα στιγμιότυπα από την εμφάνισή της από την εν λόγω εμφάνιση της.  Εντούτοις, αυτή τη φορά όχι μόνο δεν αποθεώθηκε από το διαδικτυακό κοινό της, αλλά εισέπραξε «κύμα» οργής στα σχόλια.

Η δημοσίευσή της έδωσε τη δυνατότητα στους εκατομμύρια ακολούθους της, να εκφράσουν την ενόχλησή τους με την επιλογή της Τζένερ όσον αφορά το κεφάλι του λιονταριού, με τους περισσότερους να την κατηγορούν ότι προωθεί την κακομεταχείριση των ζώων. «Προωθείς την κακομεταχείριση των ζώων», «Μοιάζει να είναι τόσο λάθος», «Είναι το μεγαλύτερο λάθος σου» της γράφουν στα σχόλια κάτω από την ανάρτηση.

Ωστόσο η επιλογή του λιονταριού δεν ήταν δική της αλλά του οίκου ο οποίος φόρεσε στα διάσημα μοντέλα που έκαναν catwalk ψεύτικες κεφαλές ζώων προκαλώντας την έντονη αντίδραση των φιλόζωων. Οι μορφές είναι εξαιρετικά αληθοφανείς, όμως ο ίδιος ο creative director του Οίκου διαβεβαίωσε ότι είναι ψεύτικες, ενώ μοιράστηκε φωτογραφίες από τη δημιουργία των «γλυπτών» κεφαλιών. Η συλλογή όπως εξήγησε ο σχεδιαστής ήταν εμπνευσμένη από την Κόλαση του Δάντη, παρομοιάζοντας μάλιστα το ταξίδι του πρωταγωνιστή στην κόλαση με την αμφιβολία ενός σχεδιαστή όταν κάθεται να σχεδιάσει.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice