O Τζέρεμι Σκοτ αποχωρεί από τον οίκο Moschino μετά από 10 χρόνια

Άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμα του στον χώρο της μόδας

Newsroom |

Μoschino: O Τζέρεμι Σκοτ αποχωρεί μετά από 10 χρόνια

O οίκος Moschino μόλις ανακοίνωσε ότι ο Τζέρεμι Σκοτ παραιτείται από τη θέση του Creative Director του οίκου μετά από 10 χρόνια. 

«Είμαι τυχερός που είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ με τη δημιουργική δύναμη που είναι ο Τζέρεμι Σκοτ. Θα ήθελα να τον ευχαριστήσω για τα δέκα χρόνια δέσμευσής του στον Οίκο κληρονομιάς του Franco Moschino και για την εισαγωγή ενός ξεχωριστού και χαρούμενου οράματος που θα είναι για πάντα μέρος της ιστορίας του Moschino», λέει ο Μάσιμο Φερέτι, Πρόεδρος της Aeffe S.p.A., σε ένα δελτίο τύπου. .

«Αυτά τα τελευταία 10 χρόνια στο Moschino ήταν μια υπέροχη γιορτή δημιουργικότητας και φαντασίας. Είμαι τόσο περήφανος για την κληρονομιά που αφήνω πίσω μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Massimo Ferretti για την τιμή να ηγηθώ αυτού του εμβληματικού Οίκου. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω όλους τους θαυμαστές μου σε όλο τον κόσμο που τίμησαν  τις συλλογές μου και το όραμά μου, γιατί χωρίς εσάς, τίποτα από όλα αυτά δεν θα ήταν δυνατό» δήλωσε ο Σκοτ.

Ο σχεδιαστής o oποίος εργάστηκε για τον Moschino πρώτη φορά τον Οκτώβριο του 2013, έγραψε ιστορία με τις αμφιλεγόμενες κολεξιόν του που διαρκώς αναδιατύπωναν το ερώτημα για τoν ρόλο της μόδας στον κοινωνικό σχολιασμό.