Pom & Jenny: Η νέα συλλογή παιδικών ρούχων της Τζένης Μπαλατσινού

Από το τέλος Μαρτίου κυκλοφορεί η τρίτη συλλογή της για τα Mothercare, με τα μεγέθη να απευθύνονται πλέον και σε παιδιά έως 8 ετών.

Pom & Jenny: Η φετινή συλλογή που σχεδίασε η Τζένη Μπαλατσινού για τα Mothercare.

Η Τζένη Μπαλατσινού σε μια συνέντευξή της μίλησε για το όνειρό της: «ανέκαθεν ήθελα μεγάλη οικογένεια, γιατί είμαι μοναχοπαίδι. Ονειρευόμουν το μικρό σπίτι στο λιβάδι, με παιδιά, ζώα και τα πάντα μέσα. Δεν μπορώ να σκεφτώ τον εαυτό μου αλλιώς. Θεωρώ ότι το σημαντικότερο πράγμα στη ζωή μου είναι η οικογένεια και τα παιδιά μου. Ίσως επειδή ακριβώς έχω αυτή τη σταθερή βάση μπορώ να αντλώ δύναμη και να συνεχίζω». Στο προφίλ της στο Instagram αναφέρει: μαμά 4 παιδιών, ζογκλέρ, επιχειρηματίας.

Από πέρυσι ξεκίνησε να σχεδιάζει και τη συλλογή παιδικών ρούχων Pom & Jenny που υπογράφει αποκλειστικά για τα καταστήματα Mothercare. Τα Pom & Jenny έρχονται με σήμα το φρεσκοκομμένο ρόδι και σήμα κατατεθέν τη vintage αισθητική, τις απλές γραμμές και τα μαλακά, φιλικά προς το παιδικό δέρμα υφάσματα. Η χρωματική παλέτα είναι απαλή, ήσυχη, τα σχέδια στα ρούχα διακριτικά. Αγκαλιάζουν τα μωρά με απαλότητα, σύμφωνα με τις ανάγκες της νέας εποχής για απλότητα, ηρεμία, πρακτικότητα και αληθινή χαρά. Η Τζένη έχει την επιμέλεια του σχεδιασμού τους. Εξάλλου, γνωρίζει καλύτερα τις ανάγκες των μωρών. «Happy, lucky, baby wardrobe» είναι το μότο της σειράς: χαρούμενα, τυχερά μωρά. Ανέμελα, άνετα, να ακτινοβολούν ενέργεια και ζωή.

«Αφήστε τα μωρά να είναι μωρά»: αυτή είναι η βασική σχεδιαστική οδηγία της Τζένης κι έτσι η συλλογή αποτελείται από baby essentials όπως κορμάκια, σκουφιά, φορμάκια, σαλιάρες και κουβερτάκια αλλά και φορέματα, σαλοπέτες, παντελόνια και ζακέτες για πιο φροντισμένες εμφανίσεις, εντός κι εκτός σπιτιού. «Απευθυνθήκαμε στην Τζένη Μπαλατσινού, ως σύγχρονη επιχειρηματία και έμπειρη μαμά 4 παιδιών, ξεκινώντας μια συνεργασία με κοινές αξίες όπως η φροντίδα, η αυθεντικότητα, η απλότητα, η έλλειψη επιτήδευσης και η ευγνωμοσύνη για τις καθημερινές χαρές. Ως αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας, τα Pom & Jenny, δεν θα μπορούσαν να "έρθουν στον κόσμο " την πιο κατάλληλη στιγμή, τώρα που όσο ποτέ αναζητούμε αγάπη, αλήθεια, φροντίδα, κι απλότητα», θα μου πουν από το Mothercare.

Από το τέλος Μαρτίου κυκλοφορεί η τρίτη συλλογή, με τα μεγέθη να απευθύνονται πλέον και σε παιδιά έως 8 ετών. Η παλέτα εμπλουτίζεται με πιο έντονα χρώματα κι έτσι δίπλα στα παστέλ θα βρείτε φούξια, κίτρινο και πορτοκαλί. Τα σχέδια πολλαπλασιάζονται κι έτσι δεινόσαυροι, σκέιτ, φράουλες, λεμόνια και στρογγυλά ντόνατ στολίζουν σορτς, φορέματα, μπλουζάκια και παντελόνια. «Όλες οι δουλειές για μένα είναι μικρά παιδιά που χρειάζεται να μεγαλώσουν και να ανοίξουν τα φτερά τους», είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή της η Τζένη και είναι αυτή ακριβώς η φροντίδα που απλώνει στα πάντα: μητρική κι απόλυτη.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice