Καουμπόικες μπότες: Πώς φοράμε φέτος το απόλυτο ανοιξιάτικο αξεσουάρ

Όλα τα Coachella girls τις λατρεύουν. Μήπως ήρθε και η σειρά μας;

Καουμπόικες μπότες: Οι ιδανικοί τρόποι να τις συνδυάσεις όλες τις ώρες της ημέρας 

Όσο εμείς γιορτάζαμε το Πάσχα, στην άλλη άκρη της γης οι λάτρεις της μουσικής -και όχι μόνο- συγκεντρώθηκαν στην έρημο της νότιας Καλιφόρνιας για το περίφημο φεστιβάλ Coachella. Ο Bad Bunny, οι Blackpink, ο Frank Ocean και πολλά άλλα μεγάλα ονόματα καλλιτεχνών πρόσφεραν στο κοινό φαντασμαγορικά σόου, δίνοντάς μας μια πρώτη γεύση από τη φετινή διοργάνωση, η οποία θα συνεχίσει και το επόμενο Σαββατοκύριακο. Όμως, όλοι γνωρίζουμε ότι αυτό το φεστιβάλ είναι κάτι περισσότερο από μουσικό. Το Coachella λειτουργεί σαν μια τεράστια πασαρέλα πάνω στην οποία ξεδιπλώνονται όλες οι νέες μόδες και τάσεις της Άνοιξης και του Καλοκαιριού. To συμπέρασμά μας για φέτος είναι αυτό: Μπορεί οι παρευρισκόμενοι να διαφώνησαν σε πολλά μουσικά και στιλιστικά θέματα, συμφώνησαν όμως σε ένα πράγμα, τις καουμπόικες μπότες.

Στο πρώτο σαββατοκύριακο του Coachella, όπου κι αν κοίταζες έβλεπες καουμπόικες μπότες. Δεν είμασταν εκεί να το δούμε με τα μάτια μας, άλλα οι αναρτήσεις των παρευρισκόμενων με μπότες ήταν αρκετές για να καταλάβουμε ότι έδω υπάρχει μια ανερχόμενη τάση. Τις είδαμε συνδυασμένες με μάξι και μίνι φούστες, ασορτί σύνολα, cargo παντελόνια και πολλά τζιν.Παρακάτω δίνουμε τρόπους να τις εντάξετε κι εσείς στο δικό σας στυλ.  

Με μάξι φούστα

Ο συνδυασμός καουμπόικης μπότας και μάξι τζιν φούστας με μικρό σκίσιμο δημιουργεί εύκολα ένα look που συνδυάζει άνεση και κομψότητα, ενώ μπορεί εύκολα να μεταμορφωθεί από πρωινό σε βραδινό outfit.

Με μπλέιζερ, γιλέκο και μίνι φούστα

Η content creator Megan Adelaide Vega, γνωστή για το ανεπιτήδευτο και κομψό στιλ της, διάλεξε ένα μπλέιζερ, ένα γιλέκο, μια μίνι φούστα και τις καουμπόικες μπότες και έστησε ένα αξιοζήλευτο look. Μιμηθείτε το step-by-step, αξιοποιώντας κομμάτια της ντουλάπας σας πρόσφατα ή ξεχασμένα.

Με τζιν ή cargo

Οι καουμπόικες μπότες είναι μια στιλιστική δήλωση, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να λειτουργήσουν για περιστάσεις έξω από ένα φεστιβάλ. Ο συνδυασμός τους με τζιν ή cargo παντελόνι και ένα κορμάκι είναι μια εξαιρετική λύση ακόμη και για το πρωί στο γραφείο.  

Με μονόχρωμο girly φορέμα

Όταν δεν ξέρεις τι να φορέσεις, θυμήσου ότι μια μονόχρωμη εμφάνιση δεν μπορεί να πάει ποτέ λάθος. Πολλά coachella girls επέλεξαν μονόχρωμα φορέματα είτε σε ουδέτερες αποχρώσεις είτε σε pop. Η αντίθεση μεταξύ ενός girly ρούχου με ένα παπούτσι βγαλμένο από western ταινία εποχής έχει μια μοναδική χάρη. 

Το συμπέρασμα μας; Οι καουμπόικες μπότες δεν είναι από μόνο του το πιο εύκολο παπούτσι, αλλά μόλις βρείτε το ιδανικό ζευγάρι για εσάς, δεν θα θέλετε να τις βγάλετε από τα πάνω σας.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice