Ματίλντα Τζερφ
@matildadjerf
Fashion

5 στιλιστικές συμβουλές από τη Matilda Djerf

Πώς να εφαρμόσετε το σκανδιναβικό μινιμαλισμό στο καθημερινό στυλ σας.

5 προτάσεις για ανοιξιάτικες εμφανίσεις από τη Σουηδή Influencer Matilda Djerf.

Σου εμφανίζεται συνέχεια στο feed σου μια ξανθιά, όμορφη και γλυκιά κοπέλα με υπέροχα μαλλιά γεμάτα όγκο, curtain bangs και ένα 90s blowout; Στοιχηματίζω λοιπόν ότι κατά πάσα πιθανότητα αυτή είναι η Matilda Djerf, μια Σουηδέζα influencer που έχει κατακλίσει όλα τα social media, και πρωταγωνιστεί σε κάθε Instagram, Pinterest και Tik Tok feed. Η μόλις 25 χρόνη content creator είναι κυρίως γνωστή για τα γεμάτα κίνηση και όγκο χρυσαφένια μαλλιά της, αλλά και για την σειρά ρούχων που έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια, γνωστή και ως "Djerf Avenue", με μια κλασσική σκανδιναβική αισθητική μινιμαλισμού και μονοχρωμίας, σε μια ουδέτερη χρωματική παλέτα με πολλές mix and match επιλογές. Τις καλύτερες στιλιστικές επιλογές κάνει φυσικά η ίδια και μας εμπνέει καθημερινά με τη μοναδική της αισθητική, τρώγοντας φράουλες στην σουηδική επαρχία, από όπου και κατάγεται, κάνοντας την καθημερινότητα, όπως οι περισσότερες influencers, να φαίνεται ευχάριστη και ανέμελη. Μαυρισμένη, με απαλό και λαμπερό μακιγιάζ, καλοχτενισμένα μαλλιά, αγκαλιά με το αγόρι της Rasmus και το σκυλάκι τους Rufus, φωτογραφίζεται καθημερινά στα στενά της Στοκχόλμης και όχι μόνο, αλλά ταυτόχρονα επιβεβαιώνει 5 ανοιξιάτικα trends με τον πιο stylish τρόπο.

Μονοχρωμία
H αρχή και το τέλος ενός μίνιμαλ look μπορεί να θεωρηθεί η μονοχρωμία, και ποσό μάλλον η απώλεια χρώματος σε αυτό το λευκό / κρεμ λουκ.

LPD (Little Pink Dress)
Συνήθως ακούμε για το LBD, γνωστό και ως "little black dress", αλλά εδώ αναφέρομαι στο ροζ μικροσκοπικό, και όχι μπικίνι, αλλά φόρεμα της Matilde, που έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου και είναι στην πιο hot απόχρωση της χρονιάς με Barbie vibes που φωνάζουν!

Γαλάζιο ριγέ πουκάμισο
Ένα πιο classy αλλά και άνετο look που ταιριάζει και για το γραφείο αλλά και για πρωινό στα στενά της πόλης, με ένα κόκκινο κραγιόν ας πούμε, και συνθέτει έναν ονειρικό συνδυασμό!

Σατέν φούστες
Mια θηλυκή βραδινή επιλογή, που σε πολλούς μπορεί να ακούγεται αρκετά extra, είναι μια maxi σατέν φούστα, αλλά όπως τη συνδυάζει η Matilde με κοντό μακό μπορεί να μην φαίνεται ο ιδανικός συνδυασμός εκ πρώτης όψεως, αλλά ειδικά με sneakers, είναι το απόλυτο κάζουαλ και all seasons outfit.

Oversized blazers
Το Νο1 αγαπημένο αντικείμενο της σουηδής ινφλουένσερ είναι σίγουρα τα σακάκια, και κατ’ επέκταση το ανδρόγυνο look που ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις. Από γκρι αυστηρά κοστούμια με φανελάκια, μέχρι oversized σακάκια κλειστά φορεμένα ως φορέματα με cowboy boots, δημιουργεί αντιθέσεις και μεταπηδά από το άκρως sexy και edgy στην πιο relaxed εκδοχή της, προσθέτοντας ή αφαιρώντας ένα element. Και ναι αυτό αποκαλούμε αίσθηση του στιλ, γιατί το να είσαι μέσα στη μόδα είναι κάτι που μπορεί να καταφέρουν πολλοί, αλλά το διαχρονικό προσωπικό στιλ είναι αυτό που επιτυγχάνεται πιο δύσκολα.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice