Η νέα συλλογή της Calzedonia ντύνει τα βήματά μας

Πάτα πόδι... με στιλ

62222-137653.jpg
A.V. Team |

Φόρεσε τις πιο stylish, sexy αλλά και άνετες κάλτσες, καλσόν και leggings και νιώσε πιο σέξι από ποτέ. Η Calzedonia φέρνει όλες τις νέες τάσεις κυριολεκτικά στα... πόδια σου. Ανακάλυψε εκείνα που ταιριάζουν καλύτερα στο στιλ σου και ετοιμάσου να λάμψεις.

Οι 7 τάσεις αυτής της σεζόν

* PARTY GIRLS Tα glam στοιχεία πρωταγωνιστούν στα leggings και τα καλσόν όπως χρυσά κεντήματα, παγιέτες, πούλιες, ασημί λάμψεις αλλά και βελούδο.

image

* PUNK – CHIC Καρό σχέδια, καλσόν με εφέ ψηλής κάλτσας και γκράφιτι prints, ψηλές μαύρες κάλτσες, λούρεξ leggings αλλά και με δερμάτινα στοιχεία και διαφάνειες από τούλι.

image

image

* LEATHER MANIA Sexy και μοντέρνο look, για τις leather fan. Tα δερμάτινα leggings έχουν τέλεια εφαρμογή, rock στυλ και αποτελούν σταθερή αξία στη χειμερινή γκαρνταρόμπα.

image

* ANIMAL LOVE Τα animal prints υπογραμμίζουν την άγρια πλευρά της fashionista που φέτος θα λατρέψει το ζέβρα εφέ κι όχι μόνο.

image

image

image

* ROMANTIC Η διάθεση για ρομαντικά βήματα βρίσκει έμπνευση στα μπαρόκ σχέδια, τα floral prints αλλά και τη δαντέλα.

image

* ALL TIME CLASSIC Eίναι εκφραστές του κλασσικού στυλ αλλά και basic items για τη legwear γκαρνταρόμπα μας. Πχ, το οπάκ 50 denier microfibra καλσόν ή το νέο ριγέ, τα διχτυωτά αλλά και τα κασμιρένια καλσόν. Τέλος, ένα απλό μαύρο κολάν ή από βελούδο.

image

image

* FRENCH ALLURE Tα πουά καλσόν έχουν γράψει ιστορία στα πόδια μας και συνεχίζουν ακάθεκτα. Άλλες φορές πιο μεγάλα κι άλλες ως micro dots, είναι εδώ.

image

Και η πρωταγωνίστρια της νέας σούπερ συλλογής Calzedonia για αυτή τη σεζόν, δεν είναι άλλη από την εκπληκτική Τζούλια Ρόμπερτς. Απολαύστε την...

Ανακαλύψτε τη συλλογή Calzedonia στο site Calzedonia

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice