Η νέα συλλογή της Calzedonia ντύνει τα βήματά μας

Πάτα πόδι... με στιλ

A.V. Team |

Φόρεσε τις πιο stylish, sexy αλλά και άνετες κάλτσες, καλσόν και leggings και νιώσε πιο σέξι από ποτέ. Η Calzedonia φέρνει όλες τις νέες τάσεις κυριολεκτικά στα... πόδια σου. Ανακάλυψε εκείνα που ταιριάζουν καλύτερα στο στιλ σου και ετοιμάσου να λάμψεις.

Οι 7 τάσεις αυτής της σεζόν

* PARTY GIRLS Tα glam στοιχεία πρωταγωνιστούν στα leggings και τα καλσόν όπως χρυσά κεντήματα, παγιέτες, πούλιες, ασημί λάμψεις αλλά και βελούδο.

image

* PUNK – CHIC Καρό σχέδια, καλσόν με εφέ ψηλής κάλτσας και γκράφιτι prints, ψηλές μαύρες κάλτσες, λούρεξ leggings αλλά και με δερμάτινα στοιχεία και διαφάνειες από τούλι.

image

image

* LEATHER MANIA Sexy και μοντέρνο look, για τις leather fan. Tα δερμάτινα leggings έχουν τέλεια εφαρμογή, rock στυλ και αποτελούν σταθερή αξία στη χειμερινή γκαρνταρόμπα.

image

* ANIMAL LOVE Τα animal prints υπογραμμίζουν την άγρια πλευρά της fashionista που φέτος θα λατρέψει το ζέβρα εφέ κι όχι μόνο.

image

image

image

* ROMANTIC Η διάθεση για ρομαντικά βήματα βρίσκει έμπνευση στα μπαρόκ σχέδια, τα floral prints αλλά και τη δαντέλα.

image

* ALL TIME CLASSIC Eίναι εκφραστές του κλασσικού στυλ αλλά και basic items για τη legwear γκαρνταρόμπα μας. Πχ, το οπάκ 50 denier microfibra καλσόν ή το νέο ριγέ, τα διχτυωτά αλλά και τα κασμιρένια καλσόν. Τέλος, ένα απλό μαύρο κολάν ή από βελούδο.

image

image

* FRENCH ALLURE Tα πουά καλσόν έχουν γράψει ιστορία στα πόδια μας και συνεχίζουν ακάθεκτα. Άλλες φορές πιο μεγάλα κι άλλες ως micro dots, είναι εδώ.

image

Και η πρωταγωνίστρια της νέας σούπερ συλλογής Calzedonia για αυτή τη σεζόν, δεν είναι άλλη από την εκπληκτική Τζούλια Ρόμπερτς. Απολαύστε την...

Ανακαλύψτε τη συλλογή Calzedonia στο site Calzedonia