flare_jeans
Photo by Edward Berthelot on Getty Images
Fashion

Tζιν «καμπάνα»: Με τι παπούτσια μπορείς να το συνδυάσεις

Από sneakers έως γόβες, οι «καμπάνες» πάνε με όλα και σε βγάζουν από τη δύσκολη θέση

Tζιν καμπάνα: 5 παπούτσια που μπορείς να το συνδυάσεις για κάθε περίσταση

Υπάρχουν μερικά στιλ που παραμένουν διαχρονικά και παράλληλα μοντέρνα. Mεταξύ αυτών των βασικών κομματιών της γκαρνταρόμπας μας βρίσκονται και τα τζιν «καμπάνα». Με 70s, χίπικο αέρα, δείχνουν πιο μακριές τις σιλουέτες και πιο ψηλά τα πόδια, κάτι που μας κολακεύει όλες, ανεξαρτήτως ύψους. Ψηλοκάβαλα ή χαμηλοκάβαλα, αποδεικνύουν πως αποτελούν passe partout για κάθε περίσταση, είτε τα θέλετε για τα πρωινά στο γραφείο, είτε για τις βραδινές εξόδους. 

Τα τζιν καμπάνα που προτείνει η μόδα για αυτή τη σεζόν είναι εντυπωσιακά, και εφόσον έρχεται ο χειμώνας κυριαρχούν σε πιο σκούρες αποχρώσεις. Με μεγάλες καμπάνες και θηλυκές σιλουέτες, η έμφαση δίνεται στην ποιότητα του υλικού, ώστε να είναι ένα ρούχο που θα φοράτε για χρόνια.

Είτε με καουμπόικες μπότες για total 70s look, είτε με μπαλαρίνες για πιο σικάτες εμφανίσεις, μη διστάσετε να τραβήξετε τα βλέμματα στα πόδια σας. Δείτε μερικές ακόμα επιλογές για να συνδυάσετε τα αγαπημένα σας flare jeans.

Με sneakers
Η άνεση είναι, πλέον, το κλειδί για τις εμφανίσεις μας και οι περισσότερες από εμάς της δίνουμε πολύ μεγαλύτερη βαρύτητα, οπότε τα sneakers αποτελούν το μεγαλύτερο ποσοστό των παπουτσιών μας. Έτσι, δεν μπορούν να λείπουν από αυτή τη λίστα αφού συνδυάζονται εκπληκτικά με όλα τα jeans, ακόμα και με τις καμπάνες.

Με μπότες
Άρτι αφιχθέν από τα 70s, ένα look εμπνευσμένο από τις στιλιστικές επιλογές ειδώλων, όπως η Jane Birkin και η πριγκίπισσα Diana, τα flared jeans με μπότες είναι ένας δυναμικός συνδυασμός. Καουμπόικες, με τετράγωνη μύτη ή combat, συνδυάζονται άψογα με ένα τζιν καμπάνα από το πρωί έως το βράδυ, χωρίς να κουράζουν το πόδι. 

Με γόβες
Σίγουρα δε συναγώνιζεται την άνεση των υπολοίπων επιλογών αλλά σε συνδυασμό με ένα jean καμπάνα αποτελεί το απόλυτο βραδινό, θηλυκό και sexy look. Η αντίθεση της τριγωνικής μύτης της γόβας με την αεροδυναμική του παντελονιού, προσφέρουν τέλειο οπτικό αποτέλεσμα, που αποπνέει στιλ, δυναμισμό και elegance. 

Με uggs
Κωδικός άνεση και ζεστασιά, ό,τι δηλαδή προσφέρουν οι uggs, γι’ αυτό και αποτελούν μια πολύ τρέντι επιλογή για πρωινές εμφανίσεις. Μπορεί να χρειαστεί να κάνετε λίγο υπομονή ακόμα γιατί ο καιρός στην Ελλάδα δεν επιτρέπει παπούτσι με γούνινη επένδυση, ακόμα, αλλά πρόκειται για βολικό κομμάτι που θα χαρείτε όλο το χειμώνα. Προτιμήστε μπεζ, γκρι ή μαύρες αποχρώσεις που ταιριάζουν με όλα, ή ακόμα και δίπατες σε συνδυασμό με μια μακριά καμπάνα.

Με μπαλαρίνες
Συνδυασμένες με τζιν, παρατηρούμε ότι, φέτος, είναι μια στιλιστική επιλογή που έχουν υιοθετήσει όλα τα it-girls. Όπως λοιπόν είναι γνωστό, ένα ζευγάρι παπούτσια μπορεί να μεταμορφώσει και το πιο απλό look σε κομψοτέχνημα. Ειδικά οι μπαλαρίνες έχουν τη «δύναμη» εκτός από στιλ να προσφέρουν ευελιξία και άνεση σε κάθε ντύσιμο.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice