Η Κιμ Καρντάσιαν λανσάρει ανδρική συλλογή εσωρούχων
© instagram/@skims
Fashion

Η Κιμ Καρντάσιαν λανσάρει ανδρική συλλογή εσωρούχων

Η Skims, η εταιρία αξίας 4 δισεκατομμυρίων, μπαίνει στα μποξεράκια και τα φανελάκια

Skims: Η Κιμ Καρντάσιαν κυκλοφόρησε συλλογή ανδρικών εσωρούχων.

Με τον ποδοσφαιριστή-θρύλο Νεϊμάρ Τζ., τον παίκτη του NBA Σάι Γκίλτζες Αλεξάντερ και τον αμυντικό του NFL Νικ Μπόσα να προμοτάρουν τη συλλογή, η Skims της Κιμ Καρντάσιαν μπαίνει στο ανδρικό εσώρουχο. Η συλλογή που κυκλοφόρησε στα τέλη Οκτωβρίου περιλαμβάνει μπόξερ, σλιπάκια, μπουλζάκια, φανελάκια και κολάν και οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να τα αποκτήσουν online, όπως όλα σχεδόν τα προϊόντα των Καρντάσιαν.

Η Skims βγήκε στον αέρα το 2019 με φιλοσοφία τη θετικότητα, με στόχο δηλαδή να προσφέρει εσώρουχα στις γυναίκες όλων των σωμάτων και χρωμάτων επιδερμίδας. «Η επέκταση στον χώρο του menswear είναι ένα σημαντικό ορόσημα για το brand και μια απόδειξη της δέσμευσης της Skims να παρέχει λύσεις για τον καθένα» δήλωσε η δαιμόνια επιχειρηματίας Κιμ Καρντάσιαν. «Η Skims έχει εξελιχτεί και έχει γίνει ένα brand που μπορεί να προσφέρει άνεση για όλο τους φαν της, όχι μόνο για τις γυναίκες» συμπλήρωσε.

Οι τιμές κυμαίνονται από 16 έως 54 δολάρια για μεμονομένα προϊόντας και από 42 έως 98 δολάρια για σετάκια και πακετάκια. Τα μεγέθη ξεκινούν από XS και φτάνουν τα 5X. Τα υφάσματα είναι τριών ειδών: βαμβάκι, στρετς και συμπίεσης. Η ιδέα γεννήθηκε στην Κιμ, πριν από τρία χρόνια, όταν διάφορες πελάτισσές της ζητούσαν προϊόντα για τα αγόρια και τους συζύγους της.

Συνέταιροι της Κιμ Καρντάσιαν στο πρότζεκτ είναι και το ζεύγος Έμα και Τζενς Γκρέντε, δύο βαριά ονόματα στη βιομηχανία της μόδας, οι οποίοι συνεργάζονται, μεταξύ άλλων, με την Κλόε Καρντάσιαν στη Good American και τον Τομ Μπρέιντι (πρώην σύζυγο της Ζιζέλ) στο brand αθλητικών ειδών Brady. Η Skims αποτιμήθηκε τον Ιούλιο 4 δισεκατομμύρια δολάρια. 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice