Φούστα με μπότες: Πώς να φορέσεις τον απόλυτο συνδυασμό

Το street style γίνεται οδηγός για τις πιο ωραίες φθινοπωρινές εμφανίσεις

Φούστα με μπότες: 5 εύκολοι και στυλάτοι συνδυασμοί για all-day εμφανίσεις

Οι φούστες έχουν κερδίσει μια θέση στα essential της φθινοπωρινής μας γκαρνταρόμπας, καθώς συνδυάζουν την κομψότητα με το sexyness, δίνοντας έναν ανεπιτήδευτα cool χαρακτήρα σε κάθε εμφάνιση. Από την άλλη οι μπότες έχουν ήδη ξεκινήσει να εντάσσονται σταδιακά στα σύνολά μας, όσο και να μην λέει να πέσει η θερμοκρασία, συνθέτοντας ένα πολύ σικάτο, ευέλικτο και στυλάτο συνδυασμό. Ανάλογα με το στυλ της φούστας που θα επιλέξουμε, θα κινηθούμε και για το ζευγάρι μπότες με το οποίο θα τη σετάρουμε. Σε Y2K mood θα συνδυάσουμε cargo φούστα με wedge μπότες, ενώ σε μια πιο επαγγελματική διάθεση θα συνδυάσουμε μίντι φούστες με κομψές δερμάτινες μπότες. Το κλειδί είναι να δημιουργήσουμε καθημερινά συνολάκια που θα μπορούν να μας συνοδεύσουν από το πρωί μέχριτο βράδυ, σε κάθε περίσταση.

Midi cargo φούστα και wedge μπότες
Οι cargo φούστες έχουν κυριαρχικό ρόλο τη φετινή σεζόν. Είτε μίνι τζιν, είτε midi υφασμάτινες, κερδίζουν τις εντυπώσεις λόγω της απόλυτα street αισθητικής τους, με έναν ‘00s αέρα και λόγω της χρηστικότητάς τους με πάμπολλες μικρές τσεπούλες. Οι wedge μπότες κοντές, ψηλές, με τακούνι ή χωρίς, έχουν κερδίσει έδαφος από τη περσινή σεζόν και δεν σκοπεύουν να φύγουν από το προσκήνιο.

Μίνι φούστα και μπότες με λεπτό τακούνι
Απόλυτο τρεντ και φέτος, οι μίνι φούστες είναι το κομμάτι κλειδί στα σικ αλλά και σέξι preppy look της σεζόν. Για την πιο σύγχρονη εκδοχή τους, συνδυάστε τις με ψηλές μπότες με λεπτό τακούνι και ένα λευκό πουκάμισο. 

Πλισέ φούστα και knee high μπότες
Η πλισέ φούστα με τη ρομαντική και αέρινη γοητεία της συνεχίζει να κερδίζει τις καρδιές των fashionistas, που την έχουν διάγει στο απόλυτο κομμάτι του φθινοπώρου. Σε συνδυασμό με ψηλές μπότες πάνω από το γόνατο μπορεί να συνθέσει κομψές και σοφιστικέ εμφανίσεις, αλλά και εναλλακτικά σέξι βραδινά looks.

Μάξι υφασμάτινη φούστα και Uggs 
Μπορεί από τη φύση τους να είναι σικ και κομψές, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως οι μάξι φούστες δεν μπορούν να συνδυαστούν και με τα casual κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας όπως οι uggs. Το αποτέλεσμα είναι τόσο polished, όσο και cool, και πάνω από όλα απίστευτα άνετο.

Skorts και biker boots 
Η πιο ροκ εκδοχή είναι μια φούστα-σορτς, με ένα ζευγάρι biker boots. Retro αισθητική που δεν απογοητεύει σε ένα συνολάκι που θα φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ καθώς μπορείτε να κινηθείτε με άνεση όλη τη διάρκεια της ημέρας. Συνδυάστε το με ένα leather jacket, όπου η δερμάτινη όψη θα δώσει μια νεανική διάσταση στην εμφάνιση, ενώ οι λεπτομέρειες στα αξεσουάρ θα την ολοκληρώσουν με επιτυχία.