Λίλα Μος: Η κόρη της Κέιτ Μος στα Fashion Awards 2023 με φόρεμα που θύμισε τις εμφανίσεις της μητέρας της - Με αποκαλυπτική διαφάνεια στο κόκκινο χαλί.
Η κόρη της Κέιτ Μος, Λίλα, γιορτάζει τη στιλιστική κληρονομιά της μητέρας της με μια αποκαλυπτική εμφάνιση στα Fashion Awards 2023 © Instagram
Fashion

Η Λίλα Μος με διάφανο φόρεμα - Εμπνευσμένη από το εμβληματικό look της μητέρας της

Το τολμηρό σύνολο που αναβιώνει την εμφάνιση από τη δεκαετία του ’90

Λίλα Μος: Η κόρη της Κέιτ Μος στα Fashion Awards 2023 με φόρεμα που θύμισε τις εμφανίσεις της μητέρας της - Με αποκαλυπτική διαφάνεια στο κόκκινο χαλί.

Ένα από τα κορυφαία fashion icons του σύγχρονου σταρ σίστεμ, η Κέιτ Μος έδωσε τροφή για πρωτοσέλιδα τη δεκαετία του 1990, όταν δεν φορούσε τίποτε άλλο, παρά ένα διάφανο φόρεμα και εσώρουχα σε δημόσια εμφάνισή της.

Σήμερα, η κόρη της Λίλα Μος γιορτάζει τη στιλιστική κληρονομιά της μητέρας της με ένα δικό της αποκαλυπτικό φόρεμα.

Η 21 ετών Λίλα Μός εμφανίστηκε στα φετινά Fashion Awards του Λονδίνου φορώντας ένα μεταλλικό σι-θρου φόρεμα Nensi Dojaka, εμπνευσμένο άμεσα από το εμβληματικό look της Κέιτ Μος πριν από 30 χρόνια.

«Μου αρέσει να νιώθω κομψή, σικ και σέξι και τα σχέδια της Nensi είναι η τέλεια ισορροπία όλων αυτών των στοιχείων, οπότε νιώθω σίγουρη», είπε η Λίλα στη Vogue για το σύνολο της βραδιάς και τη συνεργασία της με την Αλβανίδα σχεδιάστρια, η οποία ήταν μια από τις υποψήφιες της βραδιάς.

Η πρόσφατη εμφάνιση της Λίλα στο κόκκινο χαλί δεν ήταν η πρώτη φορά που φορούσε ένα ρούχο που μιμείται το διαχρονικό στιλ της μαμάς της.

Τον Μάρτιο, είπε στη Vogue ότι αντιγράφει «σταθερά» το στιλ της Κέιτ, «φορώντας πάντα μαύρο και γκρι και στενά τζιν».

(Με πληροφορίες του People)

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice