Fashion

#AseMeTora: H εκπομπή μόδας του Λάκη Γαβαλά στο YouTube

Ο fashion expert κάνει πρεμιέρα στο δικό του κανάλι μόδας, με προτάσεις για το πρώτο ραντεβού

123648844_3742119349154412_1469692113229505605_n1.jpg
Κατερίνα Καμπόσου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο fashion expert και entrepreneur Λάκης Γαβαλάς εγκαινίασε σήμερα το νέο του κανάλι στο YouTube #AseMeTora by Lakis Gavalas. Πρόκειται για μία διαδραστική performance που επιχειρεί να προσεγγίσει με επαγγελματισμό αλλά και χιούμορ τον αχαρτογράφητο κόσμο του στιλ, όπου ο Λάκης Γαβαλάς θα δίνει ραντεβού με το κοινό του και θα παρέχει συμβουλές στιλ και εμπειρίες μέσα από τη μακρόχρονη πορεία του στον κόσμο της μόδας. Τα πολλά αιτήματα του κόσμου για αμεσότερη επαφή μαζί του ήταν η αφορμή προκειμένου να αποφασίσει να εξωτερικεύσει τις γνώσεις του πάνω στο fashion industry, όπως ακριβώς κάνει και στην τάξη με τους μαθητές του.

Ο Λάκης Γαβαλάς

Όπως εξηγεί ο ίδιος στο LookMag, «Ήθελα να κάνω κάτι ολοκληρωμένο όσον αφορά το δικό μου lifestyle project, κι επειδή δεν γίνεται να το πετύχω αυτό μέσω των τηλεοπτικών εκπομπών που με φιλοξενούν κατά καιρούς, αποφάσισα να κάνω το δικό μου κανάλι στο οποίο θα κάνω προτάσεις -σαν podcast- με διαφορετικό θέμα κάθε φορά».

Στην πρεμιέρα του πρώτου επεισοδίου, ο Λάκης Γαβαλάς μετά τις συστάσεις με το κοινό, προτείνει ιδέες για διάφορες εμφανίσεις σχετικά με το πρώτο ραντεβού. Αυτό μπορεί να είναι ερωτικό, για παράδειγμα ραντεβού με έναν ιντελεκτουέλ ή και όχι άνθρωπο, επαγγελματικό που αφορά ένα business περιβάλλον ή ραντεβού σε ένα πιο χαλαρό και δημιουργικό κλάδο. Έπειτα δίνει tips που αφορούν τα ρούχα εκείνα που κολακεύουν ανάλογα με το σωματότυπο του εκάστοτε ενδιαφερόμενου. Στην ερώτησή μας για το τι θα δούμε στα υπόλοιπα επεισόδια, ο ίδιος συμπληρώνει πως «θα περιλαμβάνονται και συνεντεύξεις διεθνών αστέρων του είδους, προσοπικωτήτων που έχουν πράγματα να πουν, όπως ιστορικοί τέχνης, σχεδιαστές που αξίζουν και μπορεί να βρίσκονται στο περιθώριο, ή σχεδιαστές που είναι υπερτιμημένοι».

Λάκης Γαβαλάς

Το κάθε επεισόδιο έχει διάρκεια περίπου 20 λεπτά και θα παρουσιάζονται δύο με τρεις φορές τον μήνα, ενώ όποιος επιθυμεί μπορεί να κάνει εγγραφή εδώ.

Δειτε περισσοτερα