Fashion

Τζόναθαν Γκλέιζερ και Σκάρλετ Γιόχανσον συνεργάζονται σε διαφημιστικό της Prada

Έντεκα χρόνια μετά την ταινία «Κάτω από το Δέρμα»

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τζόναθαν Γκλέιζερ και Σκάρλετ Γιόχανσον συνεργάζονται και πάλι σε ένα διαφημιστικό για την Prada έντεκα χρόνια μετά την ταινία «Κάτω από το Δέρμα».

Μπορεί το όνομα του Τζόναθαν Γκλέιζερ να πρωταγωνίστησε το τελευταίο χρονικό διάστημα στα Media λόγω των αναφορών του στην «κατοχή» των Ισραηλινών στην Παλαιστίνη κατά την διάρκεια του ευχαριστήριου λόγου του στην 69η απονομή των βραβείων Οσκαρ, αλλά όπως φαίνεται συνεχίζει κανονικά τα projects και τις συνεργασίες του.

Σε μία εξ αυτών, και συγκεκριμένα στο τελευταίο διαφημιστικό της Prada για τη σειρά τσαντών της Prada Galleria, συνεργάζεται και πάλι με την πρωταγωνίστριά του από την ταινία «Κάτω από το Δέρμα» Σκάρλετ Γιόχανσον.

Η διαφήμιση είχε τίτλο «Scarlett Johannsson Galleria Bag, A Film By Jonathan Glazer» και γυρίστηκε στη Νέα Υόρκη με τον Ιταλό δημιουργικό διευθυντή της Prada, Φερντινάντο Βερντέρι. Σύμφωνα με το σενάριο, η Γιόχανσον δυσκολεύεται να απαγγείλει τα «Αντόνιος και Κλεοπάτρα» και «Μάκμπεθ» του Σαίξπηρ κατά τη διάρκεια ενός δοκιμαστικού και εν τέλει δακρύζει από την απογοήτευση.

Να σημειωθεί πως η διαφήμιση γυρίστηκε σε ασπρόμαυρο και στη συνέχεια μετατρεπόταν σε έγχρωμη.

Δειτε περισσοτερα