Η Zendaya με φόρεμα Celia Kritharioti
© Instagram/ @luxurylaw
Fashion

Η Zendaya με φόρεμα Celia Kritharioti που αποτυπώνει τo poster του The Challengers

Μετατρέποντας αφίσες σε fashion statements. Το ποπ στα καλύτερά του!

H Zendaya φόρεσε ξανά δημιουργία της Celia Kritharioti εμπνευσμένη από την νέα της ταινία The Challengers

Άλλη μια εμφάνιση, άλλος ένας ντόρος. Η βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα ηθοποιός, Zendaya, συνεχίζει να προωθεί με τον καλύτερο τρόπο την πολυαναμενόμενη νέα της ταινία “The Challengers”, αποδεικνύοντας ότι η μόδα μπορεί να λειτουργήσει ως το πιο ευφάνταστο -και πετυχημένο-marketing εργαλείο.

To poster dress της Zendaya είναι Celia Kritharioti

Αυτή τη φορά, ο στυλίστας της, Law Roach, επέλεξε για εκείνη μια αστραφτερή custom made δημιουργία της Celia Kritharioti- ξανά. Υπενθυμίζω τη neon lime δημιουργία με το μπαλάκι του τένις να λειτουργεί σαν κόμπο. Το μη αναμενόμενο στοιχείο του φορέματος ήταν το print του. Αποτυπώνει την αφίσα του The Challengers, που δείχνει τη Zendaya ως Tashi Duncan, να κοιτάει πάνω από ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου τον αγώνα του Art Donaldson (Mike Faist) με τον Patrick Zweig (Josh O'Connor). Και έτσι, μετατρέπεται στο απόλυτο poster (και promo) dress. Παρατηρούμε ότι ναι μεν έμεινε πιστή στην tennis core αισθητική, αλλά με μια πιο ευρεία έννοια.

Το σούπερ μίνι φόρεμά της από πολύχρωμη παγιέτα είχε μακριά μανίκια καμπάνα και στρογγυλή λαιμόκοψη, παντρεύοντας την 70ς αισθητική με την ποπ κουλτούρα. Την εικόνα ολοκλήρωσαν ένα ζευγάρι λευκές embellished μυτερές γόβες και κοσμήματα Bulgari, αναμενόμενο (όχι όμως βαρετό) αφού η Zendaya είναι ambassador του οίκου.

Στη λεζάντα στο αντίστοιχο ποστ που έκανε, ο Roach ευχαρίστησε την Ελληνίδα σχεδιάστρια για το γεγονός ότι «έδωσε ζωή στην αφίσα της ταινίας».

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice