Η Eva Herzigova στη νέα καμπάνια της Massimo Dutti
Fashion

Η Εύα Χερτζίκοβα στη νέα καμπάνια της Massimo Dutti

Προωθεί τη νέα γυναικεία συλλογή For Ever, που φιλοδοξεί να γίνει διαχρονική
45700-102528.JPG
Λίνα Μανδράκου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η Εύα Χερτζίκοβα πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια της Massimo Dutti για τη νέα γυναικεία συλλογή For Ever

Η νέα καμπάνια και η νέα γυναικεία συλλογή της Massimo Dutti με concept-τίτλο For Ever by Εύα Χερτζίκοβα σε προσκαλεί να ανακαλύψεις την ερμηνεία του brand πάνω στη διαχρονική μόδα. Στην ουσία όμως σε βάζει στο τριπ να απαντήσεις στο ερώτημα: Τι σημαίνει για σένα το Για Πάντα;

Είναι η ομορφιά και το αξεπέραστο στιλ διαχρονικά και «για πάντα»; Ναι! Η Εύα Χερτζίκοβα στην καμπάνια For Ever  είναι η ζωντανή απόδειξη. Χρυσό κορίτσι των 90s, θρύλος των fashion shows, το σούπερ μόντελ ανήκει στην παλιά φρουρά του modelling, όταν στις πασαρέλες και τις καμπάνιες πρωταγωνιστούσαν επαγγελματίες περιωπής κι όχι τυχάρπαστες influencers.

Το styling και η όλη επιμέλεια του πρότζεκτ ανήκουν στην Geraldine Saglio, που συγκρότησε μια εξαιρετική ομάδα εργασίας. Το make up επιμελήθηκε η Christine Corbel και τις κομμώσεις ο Joseph Pujalte. Η Εύα Χερτζίκοβα είναι μια θεά μπροστά στην κάμερα του Nathaniel Goldberg, τα κάδρα του οποίου φιλοδοξούν να αντέξουν στη μνήμη for ever, να αποτελέσουν διαχρονικά φωτογραφικά ενσταντανέ αναφοράς.

Μια ωδή στο διαχρονικό στιλ, στο για πάντα: αυτή είναι η φιλοσοφία της νέας γυναικείας συλλογής For Ever by Εύα Χερτζίκοβα της Massimo Dutti. Το όλο κόνσεπτ εδραιώνει τη σύνδεση μεταξύ της μόδας και ενός σύγχρονου καλλιτεχνικού οράματος. Οι πιστοί οπαδοί αλλά και οι μελλοντικοί λάτρεις συναντούν την ουσία της Massimo Dutti τόσο στη συλλογή όσο και στην καμπάνια, που αποτελεί έναν φόρο τιμής στην κληρονομιά και το πάθος του brand.

Τα κομμάτια της συλλογής For Ever έχουν σχεδιαστεί για να αντέχουν στο πέρασμα του χρόνου, υπερβαίνοντας τις πρόσκαιρες τάσεις της μόδας. Η συλλογή For Ever αψηφά, εκτός από την αναλωσιμότητα, και τις συμβάσεις, γεγονός που αποδεικνύεται καθώς ζωντανεύει στους δρόμους μέσα από τα stills της καμπάνιας.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

Δειτε περισσοτερα