Η νέα σειρά μαγιό της Calvin Klein είναι το απόλυτο summer statement

Για μοναδικές εμφανίσεις σε παραλίες και πισίνες

Calvin Klein: Νέα σειρά μαγιό SS24 για γυναίκες και άνδρες

Η νέα συλλογή μαγιό Άνοιξη-Καλοκαίρι 2024 από την Calvin Klein φέρνει το απόλυτο fashion statement στην παραλία.Τι είναι αυτό που σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφα στην παραλία; Μα φυσικά, το μαγιό σου! Είτε προτιμάς ένα απλό και διαχρονικό στυλ είτε κάτι πιο fancy, το μαγιό είναι το κεντρικό κομμάτι του κάθε beach outfit. Φέτος, κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου και διάλεξε το κατάλληλο χρώμα και σχέδιο που θα σε κάνει να νιώθεις αυτοπεποίθηση σε κάθε βουτιά.

Η νέα σειρά Άνοιξη Καλοκαίρι από την Calvin Klein κατέφθασε για να συνδυάσει άνεση και στυλ σε κάθε σου εμφάνιση σε παραλία ή πισίνα. Σχέδια και χρώματα για άνδρες και γυναίκες που θέλουν να ξεχωρίζουν με γούστο που δεν «βροντοφωνάζει» overtry.

Calvin Klein

Για τις γυναίκες

Αθλητικές, elegant ή fancy, η νέα συλλογή προσφέρει επιλογές για κάθε γούστο, αναδεικνύοντας τον σωματότυπό σου με τον καλύτερο τρόπο. Σύγχρονα σχέδια που περιλαμβάνουν ασύμμετρη λαιμόκοψη, λεπτομέρειες ζώνης, κολακευτικές τιράντες καθώς και τα κλασικά σχέδια του brand είναι μόνο κάποια από τα όσα θα μπορέσεις να δεις και να διαλέξεις. Χρώματα σε αποχρώσεις από την παλέτα της χρονιάς, το iconic «peach fuzz» κι άλλα pop χρώματα που συνδυάζονται άψογα με μαύρισμα ή χωρίς ενώ τα αναπάντεχα animal prints σε γήινες ή neon αποχρώσεις μαγνητίζουν τα βλέμματα.

Calvin Klein

Για τους άνδρες

Τα έντονα χρώματα έχουν φέτος την «τιμητική» τους. Με αποχρώσεις του μπλε, του κόκκινου, του πράσινου, bold μωβ αλλά και λευκά, μαύρα και μπεζ για τους πιο minimal τύπους. Επίσης, θα βρεις μοναδικά prints ξεχωρίζουν σε ασπρόμαυρους ή έγχρωμους τόνους με την άνεση και το αίσθημα "feel good in it" να αποτελούν βασική φιλοσοφία των swimwear της εταιρίας.

Calvin Klein

Τώρα, μπορείς να συνδυάσεις το αγαπημένο σου μαγιό με την ιδανική πετσέτα από τη νέα σειρά Άνοιξη Καλοκαίρι 2024 της Calvin Klein και να δημιουργήσεις το total summer look.

Calvin Klein

Όποιο και να είναι το στυλ σου και όπως κι αν θες να το αναδείξεις, η Calvin Klein σου δίνει τη δυνατότητα να απογειώσεις κάθε καλοκαιρινή εμφάνιση με κομψότητα, άποψη κι άνεση. Το καλοκαίρι είναι μια εποχή για να απολαμβάνουμε τη θάλασσα και και είναι σημαντικό να νιώθουμε καλά με ό, τι φοράμε και να αγκαλιάζουμε το σώμα μας. Εξάλλου, αγαπάμε ό, τι μας κάνει διαφορετικούς και μας κάνει να αισθανόμαστε μοναδικοί.

Ανακαλύψτε τη συλλογή Calvin Klein για την Άνοιξη Καλοκαίρι 2024, στο calvinklein.gr, στα καταστήματα Calvin Klein και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice