Νέα συλλογή Nautica SS24: Στυλ με νησιώτικο «αέρα», όπου κι αν είσαι

Για εσένα που ξέρεις πως το στυλ θέλει άποψη κι όχι προσπάθεια

Η σειρά της Nautica SS24 είναι διαθέσιμη στα καταστήματα

Τι περιέχει μια βαλίτσα στις διακοπές; Πολλοί πιστεύουν, ακόμη, πως η μεγάλη γκάμα διαφορετικών outfits είναι χαρακτηριστικό των γυναικών, πολύ “last year” άποψη τουλάχιστον, αφού ο σύγχρονος άνδρας έχει αφήσει πίσω του τη λογική του «ενός μαγιό για όλη την ημέρα» κι έχει διεκδικήσει τη δική του θέση στο χώρο του styling.  Για τις γυναίκες, οι βαλίτσες αποτελούν απαραίτητο ταξιδιωτικό συνοδό και όχι αδίκως, καθώς οι καλοκαιρινοί συνδυασμοί και τα αέρινα ντυσίματα είναι από τα πιο απολαυστικά, είτε είσαι από αυτές που προτιμούν να έχουν πολλά είτε από αυτές που προτιμούν να έχουν λίγα κομμάτια στη συλλογή τους.

Για τον άνδρα

Εμπνευσμένη από αυτόν τον σύγχρονο άνδρα και τα elegant χρώματα της θάλασσας και του καλοκαιριού, η νέα σειρά των Nautica ήρθε και συνδυάζει στυλ και άνεση για όλες τις ώρες της ημέρας. Η συλλογή ξεφεύγει από την κλασική λογική της muted παλέτας με μοναδικά χρώματα, το navy blue, το λευκό και το taupe  και υιοθετεί χρώματα πιο pop αισθητικής διατηρώντας, όμως, πάντα τη λεπτή φινέτσα ως βασική φιλοσοφία του brand. Οι κλασικές «ναυτικές» γραμμές αποκτούν ένα πιο σύγχρονο twist πείθοντας έτσι ακόμη κι όσους επιμένουν στη λογική του old but gold”.

Για τη γυναίκα

Η κομψότητα των κλασικών σχεδίων της Nautica συναντά τη σύγχρονη φιλοσοφία του χρώματος και ο συνδυασμός αποτυπώνεται επάνω σε κολακευτικά πατρόν ολόσωμων μαγιό αλλά και μπικίνι ιδανικά για ό, τι καλοκαιρινή δραστηριότητα θες να κάνεις. Η ποιότητα των υφασμάτων ανταποκρίνεται επάξια στην μέχρι τώρα ιστορία του brand και αποδεικνύει το λόγο που για περισσότερο από 40 χρόνια τώρα, η Nautica βρίσκεται στις κορυφαίες επιλογές των αγοραστών, καλοκαίρι ή χειμώνα. Αέρινες πουκαμίσες, tops και κοντομάνικες μπλούζες που αποτελούν από μόνα τους αξεσουάρ του summer outfit σου, παντελόνια και φορέματα σε χρώματα που «φέρνουν» μαζί τους τη δροσιά, είναι απαραίτητα pieces για τις διακοπές σου.

Τα Nautica σου δίνουν την αίσθηση πως κάπου κοντά, υπάρχει πάντα θάλασσα κι αυτή η αίσθηση είναι απαραίτητη τις ημέρες που τα θερμόμετρα «βαράνε κόκκινο». Ιδανικά, θα ήθελες να είσαι σε κάποιο ιστιοπλοϊκό και να εναρμονίζεσαι με το θαλάσσιο τοπίο, φορώντας μαγιό με έντονα χρώματα και σχέδια που σου φτιάχνουν τη διάθεση λίγο περισσότερο. Για αυτό και δεν πρέπει να λείπουν από την βαλίτσα σου!  «Όταν χαράζει στο Αιγαίο, είναι όμορφα σου λέω», αλλά κι όταν δύει είναι ακόμη καλύτερα. Το ηλιοβασίλεμα θα σε βρει «αλατισμένο» από τις βουτιές, να έχεις ήδη πάρει χρώμα από την ηλιοθεραπεία της ημέρας, πράγμα που θα ταιριάξει απόλυτα με τα sunset χρώματα της νέας συλλογής, σε κόκκινες, κίτρινες και ροζ αποχρώσεις. Το βράδυ, τα t-shirts με τις στάμπες ή stripes συνδυάζονται άψογα με το πουλοβεράκι που θα φοράς ριχτά στους ώμους για να μην ξεγελαστείς από την καλοκαιρινή δροσιά αλλά και να αναδείξεις την σύγχρονη φινέτσα σου.

Για εσένα, από την άλλη που απολαμβάνεις τις «staycation» σου στην πόλη, τα polo μπλουζάκια της Nautica αναβαθμίζουν την καλοκαιρινή εμπειρία προσδίδοντας μια καλοκαιρινή  «εσάνς» διακοπών που θα «μυρίζουν» θάλασσα, δροσιά, Αιγαίο, Ιόνιο ή όποιο άλλο πέλαγος- ενδεχομένως και ocean breeze. Πολλές φορές, σημασία έχει πού βρίσκεται το μυαλό κι όχι το σώμα.

Όταν τελειώνουν οι διακοπές οι βαλίτσες «γυρίζουν» πίσω. Το καλό είναι πως «γυρίζουν» γεμάτες και θα μπορείς να απολαύσεις την νέα συλλογή ακόμη και στην πόλη και να διατηρήσεις τις καλοκαιρινές αναμνήσεις ζωντανές, με τα χρώματα και τα υφάσματα της Nautica να αναβαθμίζουν την κάθε σου εμπειρία. Βρες όλη τη συλλογή εδώ και πειραματίσου με συνδυασμούς γεμάτους με σύγχρονη καλοκαιρινή κομψότητα.