Αμάνικα γιλέκα, η καλοκαιρινή εμμονή του street style
© Instagram @melisekrem
Fashion

Αμάνικα γιλέκα, η καλοκαιρινή εμμονή του street style

Εσείς θα το προσθέσετε στην γκαρνταρόμπα σας;

Γιλέκα ως τοπ: Πώς θα συνδυάσετε το καλοκαιρινό trend που κυριαρχεί 

Διανύουμε ημέρες καύσωνα και οι επιλογές του τι να φορέσουμε στο γραφείο είναι σχετικά περιορισμένες, ειδικότερα για όσους από εμας έχουμε αυστηρό dress code. Είναι δύσκολο να δημιουργήσεις ένα επαγγελματικό συνολάκι στους 40 βαθμούς αλλά βρήκαμε το κομμάτι που πρέπει να προσθέσεις στην ντουλάπα σου και θα κάνει όλη τη διαφορά. Αυτό δεν είναι άλλο φυσικά από τα αμάνικα γιλέκα, που έχει αναδείξει το street style ως all-star item της σεζόν. Συνδυάζονται με τα πάντα, για αυτό και εμείς σας παραθέτουμε 5 ενδεικτικούς τρόπους για να τα εντάξετε στα καλοκαιρινά σας outfits. 

Με μάξι φούστα
Επιλέξτε μια σατέν μάξι φούστα και συνδυάστε τη με ένα λινό γιλέκο. Μη φοβηθείτε να αναμείξετε διαφορετικά υφάσματα καθώς δίνουν άλλη διάσταση σε ένα απλό look.

Με μίνι φούστα 
Για μια πιο σέξυ, βραδινή αλλά και άκρως '00s εμφάνιση - αλα Paris Hilton- φορέστε μια μίνι φούστα με ένα εφαρμοστό, cropped γιλέκο και ένα διακριτικό kitten heel. Όλα τα βλέμματα θα είναι σίγουρα πάνω σας.

Σε κοστούμι
Επενδύστε σε ένα καλό κοστούμι, και απλώς αντί για το σακάκι φορέστε μόνο το γιλέκο του, για ένα ανδρόγυνο look που δεν θα σας απογοητεύσει. Προτιμήστε μια ουδέτερη απόχρωση που θα μπορείτε να κάνετε mix and match και με άλλα κοστούμια.

Σε σετ
Πάντα προτιμάμε τα σετ γιατί είναι συνήθως μονόχρωμα και έχουμε πολύ μικρότερες πιθανότητες για στυλιστικά λάθη. Ένα λινό ή βαμβακερό αμάνικο γιλέκο με ένα ασορτί cargo παντελόνι ή μια βερμούδα, είναι ένα κομψό σύνολάκι ιδανικό για το γραφείο αλλά και για ένα ποτάκι μετά.

Σε ιδιαίτερη γραμμή
Την καλοκαιρινή φετινή σεζόν έχουμε παρατηρήσει μια συγκεκριμένη τάση στο street style: off shoulder μπλουζάκια ή τοπ που είναι πιο στενά πάνω και ανοίγουν στο κάτω μέρος. Δύο πολύ θηλυκά σχέδια που είτε φορεθούν με μια φούστα είτε με ένα απλό τζιν αναδεικνύουν την πιο σέξυ και γυναικεία πλευρά σας. 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice