Μάξι φούστες: Πώς θα συνδυάσετε το ρομαντικό trend του καλοκαιριού

4 σχέδια που προτιμάμε το φετινό καλοκαίρι και ιδέες styling

Μάξι φούστες: 4 στυλ που βλέπουμε παντού στο street style 

Οι σικάτες εμφανίσεις στην πόλη και τις διακοπές, περιλαμβάνουν σίγουρα μια μάξι φούστα. Το ρομαντικό και θηλυκό αυτό item μονοπωλεί το ενδιαφέρον μας γιατί είναι τόσο ευέλικτο όσο και εντυπωσιακό. Οι μακριές φούστες είναι passpartout καθώς να μπορούν να φορεθούν με ένα πουκάμισο στο γραφείο, με ένα απλό t-shirt για μια πρωινή βόλτα, με ένα εξώπλατο τοπ στα cocktail parties, ακόμα και με μαγιό στην παραλία. Συγκεντρώσαμε 4 στυλ και μπόλικες ιδέες για το πώς μπορείτε να τις απογειώσετε το φετινό καλοκαίρι.

Σατέν φούστα 
Δείχνουν πάντα κομψές, είτε τις φορέσετε με ένα t-shirt, ένα γιλέκο ή ένα σατέν μπλουζάκι. Μπορείτε να τις συνδυάσετε με φλατ σανδάλια αλλά και με ψηλά πέδιλα, ακόμα και με sneakers, αρκεί να τις προσαρμόσετε στο στυλ σας.

Denim φούστα
Αγαπάμε το denim σε όλες του τις εκφάνεις, και η maxi φούστα είναι ένα σχέδιο που φοριέται non-stop τους τελευταίους μήνες, αν και είναι λίγο πιο ροκ και edgy από τα υπόλοιπα. Ταιριάξτε τις με καομπόικα μποτάκια, με sneakers αλλά και με σανδάλια και αναβαθμίστε τις με έντονες ζώνες και αξεσουάρ. 

Κροσέ φούστα
Για μια υπέροχη εμφάνιση για ένα beach party ή στα σοκάκια ενός νησιού, το κροσέ είναι πάντα μια καλή επιλογή. Μια κροσέ μάξι φούστα, μπορεί να φορεθεί με ένα μαγιό στην παραλία αλλά και με ένα δεμένο πουκάμισο σε μια βραδινή έξοδο. Επειδή λόγω της ύφανσής της αγκαλιάζει το σώμα, τονίζει ιδαίτερα τη σιλουέτα και τη σεξουαλικότητα της καθεμιάς μας, γυρίζοντάς μας πίσω στα '90s.

Boho φούστα
​​Για Mamma Mia vibes και ΄70s αισθητική, επιλέξτε αέρινες μακριές λευκές αλλά και πολύχρωμες boho φούστες από υφάσματα όπως το λινό ή το βαμβάκι. Επιτρέπουν στο δέρμα να αναπνέει, ώστε να φαίνεστε καλοντυμένες και στις υψηλότερες θερμοκρασίες.