5 στιλάτα office looks που προτείνουμε για το καλοκαίρι

Η πρωινή έμπνευση ανανεώνεται με την Tommy Hilfiger

5 καλοκαιρινά outfits για το γραφείο από την Tommy Hilfiger Collection

Κάθε μέρα στο γραφείο θα δεις τα ίδια πρόσωπα, θα κάτσεις στο ίδιο γραφείο, θα πιείς τον ίδιο καφέ. Καμιά φορά κιόλας, σκέφτεσαι πως πρωταγωνιστείς στην «Ημέρα της μαρμότας». Τι μπορεί να δώσει μια νότα αλλαγής στην πιθανή μονοτονία της εβδομάδας; Η ανανέωση του look σου, πάντως, σίγουρα! Κάποια στιγμή η έμπνευση είναι λογικό να «στερέψει».

Η επιτυχία της Tommy Hilfiger, ενός από τα πιο αναγνωρισμένα brands παγκοσμίως, με ένα από τα πιο γνωστά logos, παραμένει στις κορυφαίες επιλογές του fashion κοινού για περισσότερα από 35 χρόνια, τώρα. Η σειρά ρούχων, παπουτσιών και αξεσουάρ της εταιρίας διατηρούν τη φιλοσοφία της κομψότητας και της φινέτσας καθώς και η μεγάλη γκάμα τους μπορεί να αποτελέσει τον ιδανικό συνοδό σου σε όλες  τις περιστάσεις. Όποιο κι αν είναι το στυλ που σου ταιριάζει, η Tommy σου παρέχει αμέτρητους συνδυασμούς που καλύπτουν από casual, sport, μέχρι και chic and classy προτιμήσεις. Για εσένα που η καθημερινότητα στο γραφείο σε έχει δυσκολέψει να βρεις την κατάλληλη ενέργεια για μοδάτους συνδυασμούς, δες πως με αυτά τα tips, μπορείς να ανανεώσεις την εμφάνιση και τη διάθεσή σου, εύκολα, γρήγορα και με στυλ.

Για να είσαι "to the point" στο meeting

Ψάχνεις το κατάλληλο look για το meeting στο γραφείο, προτίμησε να επιλέξεις κάτι κομψό κι άνετο που δε θα κλέβει την παράσταση αλλά σίγουρα θα μαγνητίζει με  την φινετσάτη απλότητά του. Τις καλοκαιρινές ημέρες, το λινό θα αποτελέσει ένα από τα αγαπημένα σου υφάσματα, καθώς συνδυάζει καλαισθησία και ποιότητα, χωρίς να σε ζεσταίνει. Ένα λευκό λινό πουκάμισο από την Tommy Hilfiger, συνδυασμένο με άνετο παντελόνι chinos σε ίσια γραμμή και δίχρωμες δερμάτινες διαχρονικές μπαλαρίνες που τελειοποιούν το outfit.

Tommy Hilfiger

Cool & classy στη στιγμή

Ξυπνάς το πρωί και το μόνο που θες είναι ένα ντύσιμο που θα προσφέρει ταυτόχρονα άνεση αλλά και υψηλή αισθητική, χωρίς να το προσπαθήσεις, όμως πολύ. Μια εβαζέ μίντι φούστα με classy σχέδιο σε Black&White μπορεί να αποτελέσει την καλύτερη λύση για αυτές τις ημέρες. Συνδυάζεται ιδανικά με όποιο top θες, είτε αυτό είναι κάποιο pop-colored πουκάμισο είτε ένα t-shirt από μέσα. Λευκά flatforms της Tommy Hilfiger θα δώσουν μια πιο cool διάθεση στο look και θα διατηρούν την άνεσή του καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Chic & preppy, όπως πρέπει

Για εσένα που θες να αναδείξεις την πιο κομψή πλευρά του εαυτού σου, ένα ριγέ φόρεμα-πουκαμίσα και μια τσάντα χειρός που να χωράει όλα τα απαραίτητα που μπορεί να χρειαστείς στο γραφείο, θα είναι το top combination. Μια essential monogram δερμάτινη ζώνη θα προσθέσει μια πιο elegant αισθητική στο look.

Tommy Hilfiger

Ανεπιτήδευτο office-siren

Εντυπωσιακό και θηλυκό, χωρίς να φανεί ότι κατέβαλες προσπάθεια; Το ελκυστικό ντύσιμο που συνδυάζει καριέρα και προσωπική ζωή μαζί, έχει συχνά ως βασικό του υλικό δομής το ελαφρώς ανοιχτό πουκάμισο και μια φούστα της επιλογής σου. Αυτή θα μπορούσε να είναι μια ψηλόμεση τζιν μίντι φούστα με σκίσιμο στο μπροστινό της μέρος που αναδεικνύει τη γυναικεία πλευρά σου και είναι ταυτόχρονα κατάλληλη για το περιβάλλον του γραφείου. Μαύρα δερμάτινα mules θα αναβαθμίσουν την εμφάνισή σου για να κινείσαι όλη μέρα με άνεση και στυλ.

Tommy Hilfiger

Sporty & elegant για κομψά «γκολ από τα αποδυτήρια »

Ένα maxi αμάνικο φόρεμα t-shirt σε boxy γραμμή μπορεί να αποτελέσει τη βάση ενός outfit που αποπνέει τόσο σπορ όσο και κομψά vibes. Μπορείς να το βρεις είτε σε μαύρη είτε έγχρωμη εκδοχή και να επιλέξεις ανάλογα με τη διάθεσή σου. Συνδύασέ το με casual βολικά αλλά και κολακευτικά δερμάτινα sneakers και κάνε το «τρέξιμο» της δουλειάς «παιχνιδάκι».

Tommy Hilfiger

Όποιο κι αν είναι το στυλ σου, αξίζει να το αναδεικνύεις κάθε μέρα. Αν νιώθεις καλά μέσα στα ρούχα σου, η διάθεση αλλάζει και η αυτοπεποίθηση σου δίνει τον κατάλληλο αέρα για να ανταπεξέλθεις σε κάθε πιθανή εργασιακή πρόκληση. Η Tommy Hilfiger φροντίζει να μην σπαταλήσεις ώρες ατελείωτες για να δημιουργήσεις του ιδανικούς συνδυασμούς με κομψότητα κι άνεση. Ανακάλυψε όλα τα fashion pieces στα καταστήματα αλλά και στο site της Tommy Hilfiger και ντύσου κάθε μέρα ο εαυτός σου.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice