Με Crocs εμφανίστηκε η Μπρουκ Σιλντς στα βραβεία Tony 2024

Για ποιον λόγο δεν φόρεσε γόβες και τακούνια

Μπρουκ Σιλντς: Με Crocs και κίτρινη τουαλέτα στα βραβεία Tony 2024 - Ποιος ο λόγος που δεν φόρεσε τακούνια

Η Μπρουκ Σιλντς έπαθε Κατρούγκαλο. Όχι, δεν πάτωσε στις εκλογές ούτε πήρε θέση στον ΟΗΕ. Απλώς έκανε την εμφάνισή της στα βραβεία Tony με κατακίτρινη τουαλέτα με παγέτες στο μπούστο και φιόγκο στη μέση, στα πόδια της ωστόσο δε φορούσε τις αναμενόμενες γόβες, αλλά ένα ζευγάρι κατακίτρινα Crocs. Πρόκειται για τα κλασικά Crocs με τις τρυπίτσες που κοστίζουν περίπου 50 ευρώ και τα φοράμε στην παραλία ή στα μεγάλα ταξίδια με αεροπλάνο και ΚΤΕΛ.

© EPA/SARAH YENESEL

Μπρουκ Σιλντς: Με Crocs και κίτρινη τουαλέτα

Όσοι παρακολουθούν την ηθοποιό στο instagram, ήξεραν πως πριν λίγες μέρες η Μπρουκ Σιλντς έκανε εγχείρηση και στα δύο πόδια, επέμβαση που τη μοιράστηκε με τους ακολούθους της. Κι έτσι έπαθε κανονικά Κατρούγκαλο! 

Η Μπρουκ Σιλντς δεν προσπάθησε διόλου να κρύψει τα παπούτσια της. Αντιθέτως, με νάζι, τρέλα και περηφάνια σήκωνε το φόρεμά της τα επιδείκνυε. Στους δημοσιογράφους που περίμεναν μια επεξήγηση για το στιλ, είπε: «Πήρα τα Crocs μου! Δε θα μπορούσα να το κάνω αυτό με τακούνια!».

© EPA/SARAH YENESEL

Αν εξαιρέσει κανείς το πατούμενο, το υπόλοιπο στάιλινγκ ήταν τσίτα μπόμπα γκλαμ. Η Μπρουκ Σιλντς κρατούσε ένα χρυσό clutch τσαντάκι, μερικά βραχιόλια στον καρπό της και μαργαριταρένια σκουλαρίκια. 

© SARAH YENESEL

Να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που σε επίσημο event η Μπρουκ Σιλντ επέλεξε Crocs. Το 2008 τη συνέλαβαν οι παπαράτσι της Daily Mail με ροζ επίσημο φόρεμα και ροζ Crocs να πηγαίνει σε κυριλέ εστιατόριο της Σάντα Μόνικα.