Travel in style

Τρεις χιονισμένοι & cosy ελληνικοί προορισμοί

Το κρύο είναι τσουχτερό και τα επόμενα χειμερινά Σαββατοκύριακα που είναι μπροστά μας ενδείκνυνται για αποδράσεις και χαλαρές εκδρομές σε χιονισμένα τοπία. Βέβαια όσοι από εσάς μπορούν και έχουν τη δυνατότητα να κλείσουν σε κάποιο comfortable ξενοδοχείο ή cosy σαλέ, το εύχομαι και είστε από τους τυχερούς. Γράφουμε για τον Παρνασσό,το Μέτσοβο και το Πάπιγκο, τρεις δημοφιλείς και πανέμορφους ελληνικούς προορισμούς για να ταξιδέψετε, να κάνετε σκι, ή και να απολαύσετε προνόμια well-being και ευεξίας σε δύο top hotel spa της κατηγορίας τους.

Aράχωβα, Παρνασσός

Με νέο ανακαινισμένο και άκρως εξελιγμένο χιονοδρομικό κέντρο

image

Η ολική ανανέωση του χιονοδρομικού κέντρου, των πιστών και του σαλέ κάνει τον ήδη δημοφιλή προορισμό ακόμη πιο θελκτικό και in με τους λάτρεις του χειμερινού σκι και snowboard να βρίσκουν καταφύγιο σε ένα ευρωπαϊκών προδιαγραφών έργο.

Info: email: infoxkp@etasa.gr


Mέτσοβο

Ξενοδοχείο και spa: Grand Forest,Mountain Resort

image

image

Photo Credits: Christos Drazos

Ένα εξαιρετικά σικάτο και μοντέρνο ξενοδοχείο στην καρδιά της Ηπείρου. Εκεί έχετε τη δυνατότητα να αποφορτιστείτε από τα άγχη σας, απολαμβάνοντας την απόλυτη θέα από τα πολυτελή δωμάτια και το χώρο του πρωινού, αλλά και να δοκιμάσετε ένα από τα υπέροχα spa και τις υπηρεσίες well-being του Fontus spa του resort. Επιλέξτε ανάμεσα από χαλαρωτικά μασάζ, fitness προγράμματα και περιποιήσεις ομορφιάς.

Info: Grand Forest Metsovo, Εγνατία Οδός - κόμβος 7A προς Ανήλιο Μέτσοβο 44200, Ήπειρος, 26560 29001-4 Email: info@grand-forest.gr


Πάπιγκο

Μικρό Πάπιγκο 1700 Hotel and Spa

image

image

Ένα φανταστικό στολίδι που ανήκει στη λίστα των ομορφότερων boutique hotels της χώρας μας. Όχι μόνο θα σας ικανοποιήσει αλλά δεν θα βγείτε και εκτός budget διότι μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις ιδανικές προσφορές για 3μερα ονειρικά getaways.

Info: Μικρό Πάπιγκο 1700 Hotel and Spa, Ζαγόρι, Hπειρος t: +26530 41179, 26530 42266, info@mikropapigo.gr


http://elforelegantlife.blogspot.gr/

​Instagram: @elforell​

Kεντρική φωτό: edit by m​e​, snow mask Oakley, EmilyDidonato for Vogue Australia

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice