Crochet σύνολο
© Ιnstagram / luci.dcarpio
Fashion

Αγαπάς τα crochet; 6 τρόποι για να τα φορέσεις

Micro shorts, παντελόνες, square tops, βραδινά maxi φορέματα και μίνι για το νησί

Ιδέες για να εντάξεις τα crochet κομμάτια στο look σου

Τα crochet κομμάτια ή αλλιώς τα πλεχτά, έχουν χαλαρή ύφανση και θεωρούνται από τα πιο άνετα και ευκολοφόρετα για τους καλοκαιρινούς μήνες. Παρόλο που παραπέμπουν σε ρούχα παραλίας, με τον κατάλληλο τρόπο μπορούν να συνδυαστούν έτσι ώστε να υποστηρίζουν εμφανίσεις για όλες τις περιστάσεις. Παρακάτω ακολουθούν 10 τρόποι για να φορέσεις υποστηρίξεις το crochet trend σύμφωνα με τους fashion lovers του TikTok.

Crochet: 6 τρόποι για να τα φορέσεις

Tα crochet micro shorts

Τα micro shorts που ανήκουν στα hot trends του καλοκαιριού, αναβαθμίζονται στην crochet εκδοχή τους.

Η crochet παντελόνα

Οι εντυπωσιακές crochet παντελόνες συνδυάζονται αρμονικά με μίνιμαλ t-shirts και κοσμήματα που δίνουν έναν boho και κομψό χαρακτήρα στο look.

Τwo piece

Φούστα με πουκάμισο και παντελόνα με ασορτί τοπ, συνθέτουν κομψά crochet σύνολα.

Maxi βραδινό φόρεμα

@zawadi.kristina COMMENT WITH A❤️, 🖤 YOUR FAVE! @FashionNova |ad ______________________________________ 🔎 Dream Vacation Crochet Maxi Dress 🔎 Dream Vacation Crochet Maxi Dress _____________________________________ #fashionnova #fashion #vacation #vacationoutfits #fyp #foryou #dress #holiday ♬ original sound - KING O.

Ποιος είπε οτι τα crochet φορέματα είναι κατάλληλα μόνο για πρωινά looks; Με τα ανάλογα αξεσουάρ όπως χρυσά κοσμήματα υποστηρίζουν και βραδινές εμφανίσεις.

Square top

Crochet τοπάκια κάθε είδους ανάμεσά τους και τα άκρως καλοκαιρινά square tops ταιριάζουν με jeans και μαζί με ψηλά mules μπορούν να φορεθούν εξίσου το βράδυ.

Μίνι φόρεμα με μανίκια

Ιδανικό outfit για τις βραδινές βόλτες σε νησί που φυσά δροσερό αεράκι.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice