Ροζαλία, Λίλι Άλεν
©instagram, @rosalia.vt, @lilyallen
Fashion

Strange skirt: Η «περίεργη φούστα» είναι η τάση του καλοκαιριού

Όσο πιο περίεργη, πολύχρωμη, ιδιαίτερη, τόσο καλύτερα!

Strange skirt: Η τάση που ξεκίνησε από τους celebrities και περνάει στη μόδα του καλοκαιριού του 2024.

Υπάρχει μια παιχνιδιάρικη διάθεση στον αέρα αυτό το καλοκαίρι και έχει ήδη επηρεάσει τις γκαρνταρόμπες των celebrities. Βέβαια, κάθε τόσο τους πιάνει μια παιχνιδιάρικη διάθεση και έτσι προκύπτουν τάσεις όπως τα «uggly shoes», «τα wrong shoes», η «άσχημη μόδα». 

Το αναδυόμενο στιλιστικό αστείο των διασημοτήτων φέτος είναι οι «περίεργες φούστες». Αφού περάσαμε μήνες ολάκερους με την ήσυχη πολυτέλεια και τον μινιμαλισμό, ήρθε η ώρα για μαξιμαλισμούς και τρέλες. 

Λίλι Άλεν
©instagram, @lilyallen

Η Λίλι Άλεν, που έκανε τις διακοπές της στην Ιταλία, ανέβασε φωτογραφία όπου φοράει μια καταπληκτική φούστα, πολύχρωμη που είναι σαν να αφηγείται ολόκληρη ιστορία. Η «πρωταγωνίστρια» της ζωγραφιάς μοιάζει να είναι η Κάντυ Κάντυ, αν και η Κάντυ είχε λιτά και φουντωτά τα μαλλιά της. 

Rosalia
©instagram, @rosalia.vt

Η μουσικός Rosalia επέλεξε μια φούστα με το πρόσωπο της Κέιτ Μος για στάμπα. Η συγκεκριμένη εικόνα κυκλοφορεί σε πολλά ρούχα και στην Ελλάδα (την έχω 15 χρόνια σε στράπλες φόρεμα μακό). Η Rosalia τη συνδύασε με μαύρο μπλουζάκι και γόβες. 

Είναι δύσκολο να φορεθεί η «περίεργη φούστα»; Καθόλου, αρκεί να υπάρχει. Όλο το στιλ που δημιουργεί είναι η παιδικότητα, δηλαδή χαώδεις καταστάσεις με χρώμα. Η γοητεία του trend βρίσκεται ακριβώς στην ακαταστασία του. 

Η Σαμπρίνα Κάρπεντερ, ένα αστέρι της μουσικής που θα γράψει μεγάλη ιστορία (να μου το θυμηθείτε), πριν ανέβει στην πασαρέλα για χάρη του Jaquemus, φόρεσε μια ριγέ φούστα, ασορτί τοπ και ασορτί μαντίλι στο κεφάλι. Αυτός είναι ένας από τους πιο εύκολους τρόπους να φορέσεις την «περίεργη φούστα». Με ανάλογο ύφασμα από την κορυφή έως τα νύχια. 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice