Τσάντες: 6 χρώματα που ταιριάζουν με κάθε outfit
© Unsplash/ Κevin laminto
Fashion

Τσάντες: Ποια χρώματα συνδυάζονται με κάθε outfit εκτός από το μαύρο;

Ώρα για ένα διάλειμμα από την little black bag

Τσάντες: Έξι χρώματα που ταιριάζουν με κάθε εμφάνιση 

Κλειδιά, κινητό, πορτοφόλι, ίσως κάποιο σνακ, και είμαστε έτοιμες να φύγουμε από το σπίτι. Όλα όσα χρειαζόμαστε βρίσκονται μέσα στην αγαπημένη μας τσάντα, στο αξεσουάρ που δύσκολα αποχωριζόμαστε και είναι μαζί μας από το πρωί μέχρι το βράδυ. Συμπληρώνει κάθε outfit και εμφανίζεται σε διαφορετικά μεγέθη και στιλ για να καλύπτει κάθε μας ανάγκη. Έχουμε τσάντες για επίσημες περιστάσεις, για πιο casual εμφανίσεις, και φυσικά εκείνη την μία που ταιριάζει με όλα. Συνήθως είναι μια κλασική διακριτική σε μαύρη απόχρωση, όμως μήπως να προσθέσουμε και κάποιο άλλο χρώμα αυτή τη σεζόν; Παρόλο που πιστεύουμε ότι τα μαύρα ρούχα και αξεσουάρ συνδυάζονται πιο εύκολα, ο κανόνας αυτός αλλάζει. Βρήκαμε έξι διαφορετικά χρώματα σε τσάντες, τα οποία ίσως γίνουν η νέα σας little black bag. 

Μπορντό
Αν ένα χρώμα πρωταγωνίστησε στις ανοιξιάτικες πασαρέλες του 2024, αυτό ήταν αδιαμφισβήτητα το μπορντό. Η πιο ήρεμη αλλά ταυτόχρονα κομψή εκδοχή του κόκκινου, την οποία είδαμε να επιλέγουν οίκοι όπως Gucci, Ferragamo, Bottega Veneta και Loewe τόσο σε παπούτσια όσο και τσάντες. Παρόλο που δεν αποτελεί την πιο συνηθισμένη απόχρωση, τα μπορντό αξεσουάρ ενσωματώνονται σε κάθε σύνολο, ακόμα και όταν έχουμε κάνει πιο street-wear επιλογές. 

Ροζ
Πιάσαμε θέση για να δούμε την Margot Robbie στη μεγάλη οθόνη, ανακαλύψαμε την Barbie-Core αισθητική και το ροζ επέστρεψε δυναμικά στην γκαρνταρόμπα μας. Σε παστέλ ή πιο έντονες αποχρώσεις, μια ροζ τσάντα ξέρει πώς να δώσει έναν πιο ρομαντικό χαρακτήρα σε ό,τι σύνολο και αν έχουμε δημιουργήσει, αντικαθιστώντας με τον δικό της girly τρόπο τις σκουρόχρωμες τσάντες.

Πράσινο
Ζούμε το δικό μας #Bratsummer, ακολουθώντας το neon πράσινο της Charli XCX και προσθέτοντας στη συλλογή μας μια ακόμα τσάντα. Αν ο brat τόνος είναι για κάποιες υπερβολικός, μπορείτε να προτιμήσετε μια πιο ήρεμη απόχρωση, ώστε να δώσετε μια διαφορετική πινελιά στο outfit, διατηρώντας πάντοτε το προσωπικό σας στιλ. 

Καφέ
Πλούσιο χρώμα, διακριτικό και πάντοτε chic, οι καφέ τσάντες είναι το αξεσουάρ που μπορείτε να έχετε μαζί σας από το γραφείο μέχρι τη βραδινή σας έξοδο -ακόμα και αν αποφασίσετε κατά τη διάρκεια της ημέρας να αλλάξετε ρούχα. Για τους χειμερινούς μήνες προτιμούνται συνήθως οι πιο σοκολατένιες αποχρώσεις, ενώ για τους ανοιξιάτικους, βλέπουμε κυρίως ταμπά επιλογές. Extra info: αναμένεται για φέτος να πρωταγωνιστήσουν οι καφέ τσάντες με βελούδινη υφή.

Άσπρο
Με τον μίνιμαλ χαρακτήρα και την elegant αισθητική, πρόκειται για το αξεσουάρ που μάλλον του αξίζει μια θέση στη ντουλάπα. Κλασικές αλλά ταυτόχρονα εντυπωσιακές, δίχως να κάνουν «φασαρία», οι λευκές τσάντες μπορούν να έρθουν μαζί μας στις καλοκαιρινές διακοπές, στις ρομαντικές βραδινές βόλτες και στον καφέ με τις φίλες. Όσο εύκολα πηγαίνουν παντού, τόσο εύκολα λερώνονται, για αυτό όταν αποφασίσετε να αγοράσετε τη δική σας, προσπαθήστε να είστε αρκετά προσεκτικές. 

Ασημί
Οι μεταλλικές τσάντες που αγαπήσαμε στα 00s επιστρέφουν, με παγέτες, στρας και πολλή λάμψη. Μπορεί να φαντάζουν για αρκετές μια τολμηρή επιλογή, όμως ξέρουν πώς να συνοδεύσουν φορέματα, φούστες ακόμα και φόρμες. Είναι η μικρή πινελιά που κάνει τα outfits εντυπωσιακά, αποτελώντας ιδανική επιλογή για τα καλοκαιρινά πάρτι. Εμφανίζονται συνήθως σε μικρά μεγέθη, παραμένοντας διακριτικά λαμπερές. Extra tip: για ένα πιο ολοκληρωμένο σύνολο, μπορείτε να φορέσετε μεγάλα δαχτυλίδια ή σκουλαρίκια. 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice