Λευκό παντελόνι: 6 συνδυασμοί για να το φορέσετε τώρα

Το απόλυτο quiet luxury κομμάτι που δεν θα σας απογοητεύσει

Πώς να φορέσετε το λευκό παντελόνι από το πρωί έως το βράδυ 

Μια ολοκληρωμένη γκαρνταρόμπα στηρίζεται στα κομμάτια - κλειδιά που μπορούν να ενταχθούν σε διαφορετικούς συνδυασμούς και να μας ακολουθούν από το πρωί έως το βράδυ. Ένα από αυτά τα hero pieces λοιπόν είναι το λευκό παντελόνι, που ανεξαρτήτως υφάσματος, μπορεί να φορεθεί με εκατοντάδες τρόπους, όλο το χρόνο. Τους καλοκαιρινούς μήνες βέβαια έχει την τιμητική του και συνεχώς το street style βρίσκει νέους τρόπους να το επαναπροσδιορίσει. Τζιν, λινό, καμπάνα, διχτυωτό, cargo ή σατέν, σε όποια μορφή και αν βγαίνει, το λευκό παντελόνι θα έχει τη θέση του στη γκαρνταρόμπα μας. Διαβάστε παρακάτω 6 τρόπους για να το συνδυάσετε.

Με φλοράλ τοπ

Το λευκό χρώμα, πέραν του ότι αντανακλά το φως και δεν μας ζεσταίνει, έχει την ικανότητα να αναδεικνύει όποιο κομμμάτι έρθει και σταθεί δίπλα του, καθώς λειτουργεί ως καμβάς. Για αυτό το λόγο ταιριάζει απόλυτα με φλοραλ prints, που είναι άκρως girly και παιχνιδιάρικα. Συμπληρώστε το σύνολο σας με ζώνη και παπούτσια σε καφέ ή ταμπά αποχρώσεις. 

Με μαύρο τοπ 
Εκμεταλλευτείτε τη γοητεία του ασπρόμαυρου, του πιο κλασικού συνδυασμού και φορέσετε ένα τζιν ή cigarette λευκό παντελόνι με μαύρο τοπ (ή κορμάκι) και αναδείξτε το σώμα σας με τον πιο θηλυκό τρόπο.

Σε ολόλευκο σετ
Ένα total white look είναι συμμαχός σας όλο το καλοκαίρι -ειδικότερα σε σετ- και μας βγάζει πάντα από τη δύσκολη θέση του να συνθέσουμε ένα πιο περίπλοκο outfit. Αν βέβαια θέλετε να το πάτε ένα βήμα παραπέρα μπορείτε να προσθέσετε χρωματιστά αξεσουάρ ή παπούτσια. 

Με ουδέτερους τόνους

Ένα ουδέτερο τοπάκι μπορεί να συνδυαστεί με τα πάντα και να το φορέσετε από το πρωί μέχρι το βράδυ, ενώ είναι μια μοναδική και safe επιλογή για το γραφείο, τη βόλτα, το σινεμά ή τις δουλειές στο κέντρο της πόλης.

Με γαλάζιο πουκάμισο

Μια πιο relaxed και cool επιλογή που ταιριάζει σε όλες τις εποχές, ευέλικτο και passe partout, ένα μπλε πουκάμισο είναι πάντοτε ένας σικ τρόπος να αναβαθμίζετε τα καθημερινά σας σύνολα, ακόμη και αν βρίσκεστε σε μέρες που το styling μοιάζει πολυτέλεια. Very demure, very mindful!

Με έντονα χρώματα 
Το λευκό παντελόνι πρωταγωνιστεί σε ένα total white καλοκαιρινό στυλ, έχει όμως και την δύναμη να δημιουργεί έντονες αντιθέσεις όταν συνδυάζεται υπέροχα με bold χρώματα όπως το φούξια ή το κόκκινο. Επίλεξε ένα μονόχρωμο τοπ σε έντονο χρόνο και άσε το λευκό παντελόνι να κάνει τα οπτικά παιχνίδια του.