Αντζελίνα Τζολί: Η νέα ambassador του οίκου Tom Ford Beauty
Αντζελίνα Τζολί: Η νέα ambassador του οίκου Tom Ford Beauty © Instagram
Fashion

Η Αντζελίνα Τζολί είναι η νέα ambassador του οίκου Tom Ford Beauty

Η πρώτη φωτογραφία της καμπάνιας με την απόλυτη, κόκκινη απόχρωση στα χείλη της ηθοποιού

62224-137655.jpg
Newsroom |

Αντζελίνα Τζολί: Η νέα ambassador του οίκου Tom Ford Beauty - Η πρώτη φωτογραφία της καμπάνιας με την απόλυτη, κόκκινη απόχρωση στα χείλη της ηθοποιού

Μια υπέροχη συνεργασία ανακοίνωσε πριν λίγες ώρες ο Tom Ford. Η Αντζελίνα Τζολί θα είναι η ambassador για το νέο κραγιόν του και η αποκάλυψη αυτή έγινε με μία εντυπωσιακή φωτογραφία της λαμπερής ηθοποιού στο επίσημο προφίλ του Tom Ford Beauty στο Instagram.

Η Αντζελίνα Τζολί, αν και τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει να μην κάνει πολλές συνεργασίες, είπε το «ναι» και τώρα αναμένουμε και ολόκληρη την καμπάνια της συνεργασίας τους.

Αντζελίνα Τζολί: Το πρόσωπο της νέας σειράς κραγιόν του Tom Ford

H πρώτη λοιπόν φωτογραφία της καμπάνιας κάνει ένα κοντινό πλάνο στο πρόσωπο της Τζολί η οποία φορά την απόλυτη, κόκκινη απόχρωση στα χείλη. Ξεκινώντας στις 3 Σεπτεμβρίου, η καμπάνια περιλαμβάνει εικόνες και βίντεο της ηθοποιού να προετοιμάζεται για έναν ρόλο, ενσαρκώνοντας έναν χαρακτήρα που τραβά την προσοχή της κάμερας. Αποπνέει αυτοπεποίθηση μέσα από την χαρακτηριστική απόχρωση των χειλιών της no16 Scarlet Rouge.

Η ανάρτηση του Tom Ford Beauty  για τη συνεργασία με την Αντζελίνα Τζολί 

«Πάντα εμβληματική. Παρουσιάζουμε την Αντζελίνα Τζολί για το νέο TOM FORD Runway Lip Color σε μια καμπάνια που συγκεντρώνει δύο εικόνες. Μια έμπειρη πρωτοπόρος, η Τζολί οδηγεί την προσωπική της αφήγηση με δύναμη, αυτοπεποίθηση και μια αδιάλλακτη δέσμευση για αυτοέκφραση. Η Jolie φοράει το νέο Runway Lip Color σε 16 Scarlet Rouge» έγραψε ο οίκος στην ανάρτηση. 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice